Και πως αλλιώς να γινόταν δηλαδή; Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε από τη FIFA το βραβείο του καλύτερου παίκτη για το 2021. O Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, παίρνει το «The Best», για δεύτερη σερί χρονιά! Δεύτερο άφησε τον Λιονέλ Μέσι και τρίτο τον Μο Σαλάχ. Robert Lewandowski wins #TheBest FIFA Men’s Player of the Year […]

Και πως αλλιώς να γινόταν δηλαδή; Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε από τη FIFA το βραβείο του καλύτερου παίκτη για το 2021. O Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, παίρνει το «The Best», για δεύτερη σερί χρονιά! Δεύτερο άφησε τον Λιονέλ Μέσι και τρίτο τον Μο Σαλάχ.

Robert Lewandowski wins #TheBest FIFA Men’s Player of the Year 2021 🔥

He’s now a back-to-back winner! 🏆 pic.twitter.com/quYrhBio8j

— Football on BT Sport (@btsportfootball) January 17, 2022

Γκολ της χρονιάς και το βραβείο «Puskas» κατέληξε στα χέρια του Έρικ Λαμέλα. Η τρελή «ραμπόνα» που πέτυχε στο περσινό ντέρμπι της Τότεναμ με την Άρσεναλ, ήταν η «αιτία» αυτού του βραβείου.

Την τιμητική της στα βραβεία είχε η Τσέλσι. Οι «Μπλε» πήραν τρία βραβεία. Συγκεριμένα, καλύτερου τερματοφύλακα, που πήρε ο Εντουάρντ Μεντί, ο Τόμας Τούχελ αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στους άνδρες, ενώ στης γυναίκες η  Έμα Χέις.

Η Αλέξα Πετούγιας τα έχει σαρώσει όλα. Μετά τη Χρυσή Μπάλα κατέκτησε και το The Best στις γυναίκες, η σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Δε γίνοταν να λείπει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ειδικό βραβείο από τη FΙFA, καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών!

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ