Μια γυναίκα - διαιτητής το νέο θύμα revenge porn.

Δυστυχώς, το revenge porn είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί παγκοσμίως. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά μιας γυναίκας – διαιτητή να αποτελέσει θύμα.

Μετά τα εγχώρια περιστατικά που σόκαραν την ελληνική κοινωνία, κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην Ιταλία. Ο λόγος για την Ιταλίδα διαιτητή Diana Di Meo. Η 22χρονη εξομολογήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως άγνωστοι χάκαραν το κινητό της, δημοσιεύοντας ιδιωτικά της βίντεο σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου όπως το OnlyFans.

«Πέρασα δύο εβδομάδες ταλαιπωρίας, αλλά τώρα αναπνέω. Δεν ξέρω ποιος διέδωσε τα ιδιωτικά μου βίντεο. Νομίζω ότι χάκαραν το τηλέφωνό μου και χρησιμοποίησαν την εικονική μνήμη του τηλεφώνου μου για να λάβουν αυτό τα υλικό. Έκανα καταγγελία και οι Αρχές θα επιληφθούν. Υπενθυμίζω ότι ακόμη και η διάδοση από μόνη της είναι έγκλημα. Το θύμα δεν είναι ποτέ λάθος. Ελπίζω να δώσω φωνή σε όλα εκείνα τα θύματα που κατηγορούνται, όταν στην πραγματικότητα ο ένοχος βρίσκεται στην άλλη πλευρά της οθόνης. Σήμερα το θύμα είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είμαι ένα κοντινό άτομο που ίσως τώρα βλέπει τα βίντεο και χαμογελάει. Ποτέ δεν φταίει το θύμα, να το θυμάσαι. Πάντα με το κεφάλι ψηλά, παιδιά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana Di Meo (@dianadimeo_)

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ