Σε κάποιους τα 500 άτομα φαντάζουν άπιαστο όνειρο. Σε άλλους είναι απλά άλλη μια μέρα στην δουλειά. Ένα μοντέλο του OnlyFans και εργαζόμενη στη βιομηχανία του σεξ αποκάλυψε τον αριθμό των σεξουαλικών παρτενέρ της ενώ σε συνέντευξή της σε podcast ανέφερε ότι θέλει να τον διπλασιάσει πριν φτάσει τα 30. Η ίδια σχολίασε: «Ειλικρινά, έχασα […]

Σε κάποιους τα 500 άτομα φαντάζουν άπιαστο όνειρο. Σε άλλους είναι απλά άλλη μια μέρα στην δουλειά.

Ένα μοντέλο του OnlyFans και εργαζόμενη στη βιομηχανία του σεξ αποκάλυψε τον αριθμό των σεξουαλικών παρτενέρ της ενώ σε συνέντευξή της σε podcast ανέφερε ότι θέλει να τον διπλασιάσει πριν φτάσει τα 30.

Η ίδια σχολίασε:

«Ειλικρινά, έχασα το μέτρημα μετά τους 98 περίπου. Συνήθιζα να τα γράφω όλα σε μια μυστική λίστα, με κωδικούς όπως αστέρια αν ήταν πραγματικά καλοί ή καρδιές αν είχα συναισθήματα για αυτούς.

«Είχα μια παράξενη αποστολή, να κάνω σεξ με έναν άνθρωπο από κάθε χώρα».

Η 24χρονη μίλησε και για τους μεγαλεπήβολους στόχους της: «Είχα μια παράξενη αποστολή ζωής: Να κάνω σεξ με έναν άνθρωπο από κάθε χώρα. Αλλά τελικά αναγκάστηκα να διαγράψω τη λίστα γιατί τη βρήκε ο πρώην μου και έγινε έξαλλος».

Η Kazumi πιστεύει ότι έφτασε τους 500 παρτενέρ στην ηλικία των 21 ετών μετά από μια σειρά από σεξουαλικά πάρτι και όργια. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι κάποια στιγμή κοιμήθηκε με 50 άτομα σε ένα βράδυ, αφού παρακολούθησε ένα πικάντικο σουαρέ στο πρώτο ραντεβού.

«Βρίσκω ενδυναμωτικό να μπορώ να ακολουθώ τις σεξουαλικές μου ορμές. Θέλω να αφαιρέσω το στίγμα γύρω από το ότι έχω υψηλό αριθμό σεξουαλικών συντρόφων. Ποιος νοιάζεται πραγματικά; Είμαι ασφαλής, χρησιμοποιώ προστασία και κάνω εξετάσεις τακτικά. Έχει να κάνει με τη διασκέδαση».

«Είμαι σε καλό δρόμο για τους 1.000 παρτενέρ»

Η Kazumi, η οποία είναι σε μια πολυγαμική σχέση με τον φίλο της, θέλει να διπλασιάσει τον αριθμό των σεξουαλικών παρτενέρ της πριν τα 30. Και και έχει μεγάλα σχέδια για το πώς θα γιορτάσει αυτό το milestone.

Είπε:

«Είμαι σε καλό δρόμο για να πετύχω αυτόν τον αριθμό. Θα προγραμματίσω ένα τεράστιο σεξουαλικό πάρτι με όλους τους φίλους μου και θα κρατήσω το μεγάλο φινάλε για κάποιον ξεχωριστό.

«Αν συμπίπτει με τα 30ά μου γενέθλια, τότε θέλω να έχω μηνύματα βίντεο από μερικούς από τους τύπους που παίζουν στο παρασκήνιο.

«Δεν με νοιάζει αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχω κάνει σεξ είναι πολύ υψηλός. Δεν είναι δική τους δουλειά και δεν τους αφορά».

Να τα 1000λιάσεις κοπελιά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик