Η Κάρμεν Ηλέκτρα αναστάτωσε με την απόφασή της τον ανδρικό πληθυσμό.

Από τις πιο viral ειδήσεις των τελευταίων ημερών είναι το γεγονός ότι η Κάρμεν Ηλέκτρα εντάχθηκε στον κόσμο του OnlyFans. Φυσικά θα καταλάβατε ότι μιλάμε για την πρώην σταρ του Baywatch.

«Απλώς ένιωσα σαν..“Ναι, πρέπει να το κάνω αυτό». Για πρώτη φορά, έχω αυτή την ευκαιρία να γίνω το αφεντικό του εαυτού μου και να έχω το δικό μου δημιουργικό όραμα για να μοιραστώ κάτι με τους θαυμαστές μου χωρίς να στέκεται κάποιος από πάνω μου και να μου λέει: “Μην κάνεις αυτό, μην κάνεις εκείνο”», είπε μιλώντας στο People.

Την απόφαση αυτή η Κάρμεν Ηλέκτρα την πήρε μετά από από πολλά χρόνια δικαστικών αγωγών για χρήση σέξι φωτογραφιών της, χωρίς την άδειά της. Πλέον θα δείχνει τις σέξι φωτογραφίες της και τα χρήματα θα καταλήγουν στην τσέπη της.

Να πούμε εδώ ότι το OnlyFans είναι  online συνδρομητική υπηρεσία που επιτρέπει στους δημιουργούς να επικοινωνούν με θαυμαστές τους και να λαμβάνουν πληρωμή απευθείας. Όχι βέβαια χωρίς κάτι να..κερδίζουν. Αφού ως  αντάλλαγμα οι δημιουργοί θα τους δείχνουν τις φωτογραφίες τους!

Η ηθοποιός είχε προετοιμάσει τους ακόλουθούς της στο Instagram: «Τετάρτη! Έχω μια τεράστια ανακοίνωση μόνο για τους θαυμαστές μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carmen Electra (@carmenelectra)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ