Δεύτερη ήττα στη δεύτερη φάση της League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματoς WU19.

Η Εθνική Ελλάδας Νεανίδων ηττήθηκε με 6-0 από την Αυστρία στο στάδιο «Σίλβιο Πιόλα», για τη 2η αγωνιστική του 6ου Ομίλου στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU19 της League A.

Στο 16ο λεπτό η Μαντλ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με δυνατό σουτ νίκησε τη Γρίβα, ανοίγοντας το σκορ και στο 35′ η Αϊστλάιτνερ με κοντινή προβολή έπειτα από σέντρα της Κάουτζ διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 41′ η Αυστρία σημείωσε και 3ο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Οτζούκβου ύστερα από ανατροπή της Αϊστλάιτνερ από την Καρυπίδη.

Στο 50ό λεπτό η Μπριάνα νικήθηκε από την Ελ Σερίφ σε τετ α τετ.

Στο 72ο λεπτό η Μαντλ με κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή σκόραρε για το 4-0 και στο 90ό λεπτό διαμόρφωσε το 5-0, πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Το τελικό σκορ έκλεισε με σουτ η Νάτερ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Την τελευταία αγωνιστική το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Βοσνία Ερζεγοβίνη (11/04, 15.30) και χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στη League Α.

Την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης παίρνει ο επικεφαλής του ομίλου.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Γρίβα, Κέτα (46′ Φραγγοπούλου), Στεργιούλη (46′ Τσαρούχα), Καρυπίδη, Κουκουλάκη (71′ Γκούφα), Κωστοπούλου, Καλέση (78′ Μπέου), Χαλατσογιάννη, Νταρζάνου, Γκούλντεν Μέι (82′ Μάρκου), Μπριάνα.

Αυστρία (Γιόχανς Σπλίκα): Ελ Σερίφ, Κάουτζ (58′ Χολ), Φούξ, Σάβιτς, Σπίν (58′ Ντι Άντζελο), Σείντι (65′ Σόρν), Οτζούκβου, Ρόντουνερ, Αιστλάιτνερ, Μάντλ, Ρέισνερ (46′ Νάτερ).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ