Αήττητη τερμάτισε στον όμιλό της η Εθνική Κορασίδων.

Πρώτη και αήττητη στον πρώτο όμιλο της League B του Euro WU-17 τερμάτισε η Εθνική Ελλάδας Κορασίδων, η οποία επικράτησε 2-0 των Νησιών Φερόε στο «LFF Stadium» της Λιθουανίας και εξασφάλισε την άνοδο στην League A.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρνουά και πήρε δικαιωματικά το εισιτήριο ανόδου στην κορυφαία λίγκα της κατηγορίας.

Έπειτα από τη νίκη της πρεμιέρας στο παιχνίδι με τη Μολδαβία (5-0) και αυτήν επί της Λιθουανίας με το ίδιο σκορ (5-0), η Εθνική μας επικράτησε 2-0 των Νήσων Φερόε.

Στο 21ο λεπτό η Ίβιτς μπήκε στη περιοχή από δεξιά, γύρισε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή και η επερχόμενη Φακίνου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ σημειώνοντας το 1-0.

Στο 68ο λεπτό η Βαλκάνη πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ της Γιοβάνη αλλά έδιωξε πάνω στη γραμμή η Γιάκομπσεν. Στο 94ο λεπτό η Γιαννή με σουτ από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Νησιά Φερόε (Εγιόβορ Γιάκομπσεν): Ράσμουσεν, Κάρλσεν (89′ Στάινχολμ), Γιάκομπσεν, Γιοχάνεσεν, Ντανιαλσντότιρ, Μίκελσεν (46′ Μόρ), Ζαχαριάσεν (73′ Μπεργκσντοτίρ), Νταλχάιμ, Γκόντφρεντ, Γιοχάνεσεν.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Κώστα, Βαλκάνη, Κωνιωτάκη (92′ Κιουρεξίδου), Παντερή (70′ Μαξ), Αργυρίου, Γιοβάνη, Ζαγκλή, Ίβιτς (70΄Σιαφαρίκα), Φακίνου (89′ Μούγιου), Λαζαράκη (46′ Γιαννή).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик