O Γιούργκεν Κλοπ έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο να βρίσκει ευκαιρίες εκεί που άλλοι δεν κοιτάζουν καν. Μία τέτοια ευκαιρία είναι ο Καρίμ Αντεγέμι.  Ο οποίος καιρό τώρα βρίσκεται στο ραντάρ κάποιων εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Χωρίς όμως κανείς τους να έχει ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του. Με τα αγγλικά δημοσιεύματα να εκτιμούν ότι […]

O Γιούργκεν Κλοπ έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο να βρίσκει ευκαιρίες εκεί που άλλοι δεν κοιτάζουν καν.

Μία τέτοια ευκαιρία είναι ο Καρίμ Αντεγέμι.  Ο οποίος καιρό τώρα βρίσκεται στο ραντάρ κάποιων εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Χωρίς όμως κανείς τους να έχει ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του.

Με τα αγγλικά δημοσιεύματα να εκτιμούν ότι η Λίβερπουλ ηγείται της κούρσας απόκτησης του.

Ο Αντεγέμι, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Με Νιγηριανό πατέρα και Ρουμάνα μητέρα, έχει ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός στην «Νασιοναλμάνσαφτ».

Εφτά μήνες αφότου έκλεισε τα 19 χρόνια (το Γενάρη γίνεται 20) έκανε ντεμπούτο με γκολ στο 6-0 της Γερμανίας επί της Αρμενίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον συνεχιστή της μεγάλης των… επιθετικών σχολής που δικαιούται πλέον να ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει η Ζάλτσμπουργκ: Σάντιο Μανέ, Έρλινγκ Χάαλαντ, Πάτσον Ντάκα (που το καλοκαίρι μεταγράφηκε αντί 30 εκατ. ευρώ στη Λέστερ) και πλέον το νέο «wonderkid» του γερμανικού ποδοσφαίρου, που όλως παραδόξως έχει φορέσει ήδη τη φανέλα του μεγαλύτερου club της χώρας.

Η γενέτειρα του και η πόλη που μεγάλωσε είναι το Μόναχο και η Μπάγερν η ομάδα που τον είχε για μια διετία. Τον ενσωμάτωσε στα τμήματα υποδομής της στα 8 χρόνια του και τον άφησε να φύγει στα 10, εξαιτίας αμφιβολιών για τη νοοτροπία του.

Αυτό το «λάθος» ενδέχεται να της στοιχίσει το ερχόμενο καλοκαίρι γύρω στα… 30 εκατ. ευρώ.

Αυτό το λάθος το μυρίστηκε ο Κλοπ. Που θέλει να τον ντύσει στα κόκκινα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ