Η αποχώρηση του Ράφα Μπενίτεθ  από τον πάγκο της  Έβερτον ολοκληρώθηκε..

Η αποχώρηση του Ράφα Μπενίτεθ  από τον πάγκο της  Έβερτον ολοκληρώθηκε..

Ο κόουτς Μπενίτεθ, δεν στέριωσε. Η ώρα του Περέιρα έρχεται…

Ο κόσμος της Έβερτον με την απόφαση της διοίκησης για την πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα βράζει σαν καζάνι! Συνθήματα σε τοίχους εναντίον του πριν καν αναλάβει!
Ο Πορτογάλος τεχνικός, ΄’εφυγε κακήν κακώς από την Φενέρμπαχτσε, είναι μια ανάσα από το τιμόνι της αγγλικής ομάδας για να αντικαταστήσει τον Ράφα Μπενίτεθ.

Μόνο που οι οπαδοί της Έβερτον δεν τον θέλουν με τίποτα και το δείχνουν!

«Περέιρα out, Λάμπαρντ in» όπως αναγράφεται σε τοίχο στο «Γκούντισον Παρκ», ενώ υπήρξαν και πανό εναντίον της διοίκησης.

Οι οπαδοί της ομάδας προτιμούν την λύση του Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από την Τσέλσι.

Ο Περέιρα μάλιστα πέρασε στην αντεπίθεση:

«Με πονάει όλο αυτό. Κατά τη γνώμη μου, κάποιες από τις επικρίσεις δεν είναι για εμένα. Διότι δεν με ξέρουν καλά, δεν ξέρουν την δουλειά μου, δεν με γνωρίζουν ως άνθρωπο, ουτε το βιογραφικό μου.

Έχω δουλέψει σε πολλές χώρες, σε πολλούς συλλόγους, έχω κατακτήσει τίτλους. Πριν με γνωρίσουν ως άνθρωπο, δεν μπορούν να με κρίνουν.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που μου συμβαίνει. Ποτέ δεν έχουν γίνει τέτοια σχόλια για εμένα. Το βιογραφικο μου… μιλάει»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ