Η Εθνική Νέων «καθάρισε» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Νικηφόρα συνεχίστηκε η πορεία της Εθνικής Ελλάδας Νέων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19.

Μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ελβετίας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε και της Ανδόρας, με 3-0, στο Μεϊρίν της Ελβετίας.

Έτσι, έκανε ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση στην Elite Round. Τσίκος, Κούτσιας και Κυριόπουλος έβαλαν τα γκολ της «γαλανόλευκης».

Οι παίκτες του Τάσου Θέου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και, επί της ουσίας, «κλείδωσαν» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Ζήσης Τσίκος στο 9’ και ο Γιώργος Κούτσιας, που σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς, στο 36’ έφεραν την ελληνική ομάδα σε θέση οδηγού.

Η Εθνική μας ήταν ανώτερη και στο δεύτερο μέρος και «σφράγισε» την επικράτηση με το γκολ του Γιώργου Κυριόπουλου, στο 75’, έπειτα από πάσα του Κούτσια.

Ελλάδα (Θέος): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Φίλων (64′ Γεωργιάδης) Κώττας (80 Χατζηκυριάκος), Κεραμίτσης, Βολάκης (64 Γκολφίνος), Χρήστου (64′ Γκούμας), Τσίκος, Αλεξίου (80΄Νικολάου), Κούτσιας, Κυριόπουλος.

Ανδόρα (Κάσαλς): Μεϊρέλες, Μπουταρφάς (85΄Γκουάς), Ακόστα, Φόντ, Ολιβέιρα, Ροντρίγκεζ (77′ Σάντσεζ), Ρέντε, Μπιενέρτ, Σίλβα (77′ Ζούμα), Σόλα (85′ Ρόσα), Ρομάνο (61΄Καμπς).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ