Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έμειναν… στο ράφι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παραμονή του Ντόνι φαν ντε Μπέεκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός χαφ αν και πλήρως αδρανοποιημένος έμεινε στο Ολντ Τράφορντ ενώ όπως μαρτυρά σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του υπήρχαν αρκετές προτάσεις. Ο 24χρονος έχει αποκτηθεί από […]

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έμειναν… στο ράφι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παραμονή του Ντόνι φαν ντε Μπέεκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός χαφ αν και πλήρως αδρανοποιημένος έμεινε στο Ολντ Τράφορντ ενώ όπως μαρτυρά σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του υπήρχαν αρκετές προτάσεις.

Ο 24χρονος έχει αποκτηθεί από τους «Κόκκινους Διαβόλους» όμως ουσιαστικά όλο αυτό το διάστημα – και δεν είναι λίγο – βρίσκεται σταθερά στον πάγκο. Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει θέσει τον παίκτη σε τρίτη μοίρα. Ο ταλαντούχος χαφ αναζητά χρόνο συμμετοχής όμως ο Νορβηγός τεχνικός δίνει προτεραιότητα στα υπόλοιπα αστέρια του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ