Χθες πέρα από την κλήρωση για τους ομίλους της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2022, έγιναν και τα αποκαλυπτήρια το τραγουδιού της διοργάνωσης.

Χθες πέρα από την κλήρωση για τους ομίλους της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2022, έγιναν και τα αποκαλυπτήρια το τραγουδιού της διοργάνωσης. Το όνομα αυτού « Hayya Hayya (Better Together/καλύτερα μαζί)».

Πρωταγωνιστές του τραγουδιού είναι ο Τερινιντάντ Καρντόνα, ο Νταβίντο και η  Άϊσα. Είναι η πρώτη φορά που το επίσημο τραγούδι του τουρνουά θα περιλαμβάνει μια συλλογή πολλών τραγουδιών. Πιο συγκεκριμένα, αρκετοί διεθνείς καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν διάφορα μουσικά είδη και θα δίνουν τον τόνο μιας παγκόσμιας γιορτής.

«Ενώνονται φωνές από την Αμερική, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, αυτό το τραγούδι συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο η μουσική – και το ποδόσφαιρο – μπορούν να ενώσουν τον κόσμο», ήταν τα λόγια του εμπορικού διευθυντή της FIFA, Κέι Μαντάτι.

Η FIFA ανέφερε στην ιστοσελίδα της για το τραγούδι του Μουντιάλ 2022 ότι «Βασιζόμενο σε επιρροές R&B και reggae, το τραγούδι αποτελεί την επιτομή του ενθουσιασμού ενός φεστιβάλ ποδοσφαίρου που θα φωτίσει τον κόσμο αργότερα φέτος».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ