Η Βραζιλία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με νίκη 2-1 στην παράταση απέναντι στην Ισπανία. Με τον Μάλκομ να σημειώνει το νικητήριο τέρμα. Ο 38χρονος Ντάνι Άλβες έβγαλε την ασίστ για το πρώτο γκολ. Η Βραζιλία διατήρησε την υπεροχή της στο τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών. Αφού κατέκτησε για δεύτερους σερί Ολυμπιακούς Αγώνες το χρυσό μετάλλιο. Η νίκη […]

Η Βραζιλία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με νίκη 2-1 στην παράταση απέναντι στην Ισπανία. Με τον Μάλκομ να σημειώνει το νικητήριο τέρμα. Ο 38χρονος Ντάνι Άλβες έβγαλε την ασίστ για το πρώτο γκολ.

Η Βραζιλία διατήρησε την υπεροχή της στο τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών. Αφού κατέκτησε για δεύτερους σερί Ολυμπιακούς Αγώνες το χρυσό μετάλλιο. Η νίκη επί της Ισπανίας με 2-1 ήρθε δύσκολα στην παράταση, με τον Μάλκομ να μπαίνει αλλαγή και να σημειώνει το νικητήριο τέρμα στο 108′.

Ο Ντάνι Άλβες στα 38 κατέκτησε ακόμα μία διάκριση με τα χρώματα της “σελεσάο“, η οποία πανηγυρίζει μετάλλιο για τέταρτη διαδοχική διοργάνωση, την ώρα που η Ισπανία περιορίζεται στο αργυρό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ