Είναι αυτό που λένε μην σου τύχει Βίκτορ Λίντελοφ. Να είσαι στο σπίτι και να μπουκάρουν ληστές. Να υπάρχει η γυναίκα και τα παιδιά σου και να τρελαίνεσαι. Οι χειρότερες ώρες της ζωής τους ήταν σίγουρα για την οικογένειά του Βίκτορ Λίντελοφ. Να αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα της κόντρα στην Μπρέντφορντ, και […]

Είναι αυτό που λένε μην σου τύχει Βίκτορ Λίντελοφ. Να είσαι στο σπίτι και να μπουκάρουν ληστές. Να υπάρχει η γυναίκα και τα παιδιά σου και να τρελαίνεσαι.

Οι χειρότερες ώρες της ζωής τους ήταν σίγουρα για την οικογένειά του Βίκτορ Λίντελοφ. Να αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα της κόντρα στην Μπρέντφορντ, και στο σπίτι του να παίζει το απόλυτο θρίλερ.

Η γυναίκα και τα παιδιά του ήταν στο σπίτι, όταν αντιλήφθηκαν να μπαίνουν στο σπίτι ληστές. Η σύζυγος του πρόλαβε να πάρει τα παιδιά και να κρυφτούν σε ένα δωμάτιο, με αποτέλεσμα να μην έρθουν σε επαφή με τους ληστές.

Φυσικά η ληστεία εγινε κανονικά, αλλά σε τέτοιες στιγμές αυτό που μετράει είναι οτι όλη η οικογένεια του βρέθηκε καλά.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η λεία των δραστών.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή μετά το σοκ που είχε, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι με τα παιδιά, και να πάει στο πατρικό της στην Σουηδία για να ηρεμίσουν ολοι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ