H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε το Σάββατο (11/12) της Νόριτς με 1-0, αλλά μία σοκαριστική είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Βίκτορ Λίντελοφ, που αγωνίστηκε βασικός στο ματς, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και γι αυτό έγινε αναγκαστική αλλαγή. Όπως έκανε γνωστό ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ραλφ Ράνγκνικ, ο 27χρονος για πάνω από 10 λεπτά αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα. Ο […]

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε το Σάββατο (11/12) της Νόριτς με 1-0, αλλά μία σοκαριστική είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Βίκτορ Λίντελοφ, που αγωνίστηκε βασικός στο ματς, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και γι αυτό έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Όπως έκανε γνωστό ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ραλφ Ράνγκνικ, ο 27χρονος για πάνω από 10 λεπτά αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα. Ο Σουηδός σέντερ μπακ δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά και γι αυτό έγινε αλλαγή.

Χαρακτηριστικά ο Γερμανός σημείωσε: «Δεν θυμάται καν πώς συνέβη. Νομίζω ότι είχε μια σύγκρουση με έναν άλλο παίκτη και είχε προβλήματα να αναπνεύσει για περισσότερα από 10 λεπτά. Ο καρδιακός του ρυθμός ήταν υψηλότερος από το κανονικό και επομένως ήταν λίγο σοκαρισμένος και δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει. Μετά το παιχνίδι κάναμε κάποιες εξετάσεις με τον γιατρό και φαίνεται ότι όλα είναι εντάξει. Πρέπει ακόμα να περιμένουμε και να δούμε πώς θα τα πάει αύριο ενόψει του αγώνα με τη Μπρέντφορντ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα