Οι «πράσινοι» έδωσαν και φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα με τη δεύτερη ομάδα τους.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για τον δεύτερο αγώνα του με τη Μαρσέιγ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Μετά το 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν την Τρίτη (15/08, 22.00) στη Μασσαλία, με… φόντο την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε στη διάθεσή του στην προπόνηση της Παρασκευής (11/08) τον Μπαρτ Σένκεφελντ που συνεχίζει να δουλεύει ατομικά και τον Μπερνάρ, ο οποίος έκανε αποφόρτιση.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ: «Μετά το ρεπό της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Παρασκευή το απόγευμα στο “Γ. Καλαφάτης”.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σένκεφελντ και αποφόρτιση ο Μπερνάρ.

Οι υπόλοιποι έδωσαν φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β, διάρκειας δύο 30λεπτων.

Η πρώτη ομάδα επικράτησε 4-1 με γκολ των Παλάσιος (15′), Αϊτόρ (40′), Ιωαννίδη (56′, 60′), ενώ για τη δεύτερη ομάδα σκόραρε ο Μπιλάλ (17′).

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Πάλμερ – Μπράουν, Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Βουτσάς (31’ Λάμψιας), Σιδεράς (31’ Προδρομίτης), Φικάι (31’ Νταμπίζας), Τουρκοχωρίτης (31’ Βολάκης), Φρόκου (31’ Καραμπάς), Αθανασακόπουλος (31’ Συμεωνίδης), Καλοσκάμης (31’ Μαντσίνι), Σαρδέλης (31’ Κρυπαράκος), Κυριόπουλος (31’ Φουρτάδο), Μπιλάλ (31’ Χατζηιωάννου)».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ