Η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι αφαιρεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος, στο οποίο υπέπεσε την περασμένη εβδομάδα. “Περιμένουμε από όλους τους παίκτες μας, ειδικά από τους αρχηγούς, να δουλεύουν με βάση τους κανόνες και τα πρότυπα που έχουμε συμφωνήσει”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο λονδρέζικος σύλλογος, προσθέτοντας ότι ο 32χρονος […]

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι αφαιρεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος, στο οποίο υπέπεσε την περασμένη εβδομάδα.

“Περιμένουμε από όλους τους παίκτες μας, ειδικά από τους αρχηγούς, να δουλεύουν με βάση τους κανόνες και τα πρότυπα που έχουμε συμφωνήσει”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο λονδρέζικος σύλλογος, προσθέτοντας ότι ο 32χρονος Γκαμπονέζος φορ δεν υπολογίζεται για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Γουέστ Χαμ.

Ο Ομπαμεγιάνγκ κόπηκε από την αποστολή του προηγούμενου ματς με τη Σαουθάμπτον, με απόφαση του προπονητή, Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για το είδος του παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε ο έμπειρος επιθετικός.

. Όπως όλα δείχνουν όμως, οι Γκρανίτ Τσάκα, Αλεξάντερ Λακαζέτ, Ρομπ Χόλντινγκ και Κίραν Τίρνι θα αποτελούν τους «αρχηγούς» των Λονδρέζων, ανάλογα με το ποιος αγωνίζεται!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ