Η Αργεντινή πέρασε έναν «Γολγοθά» στο ταξίδι προς το γήπεδο για την αναμέτρηση με τη Χιλή.

Συναρπαστικό ήταν το ματς ανάμεσα  στη Χιλή και την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Η Αλμπισελέστε» παρά την απουσία του μεγάλου της σταρ, Λιονέλ Μέσι, κατάφερε να πανηγυρίσει ένα πολύ σπουδαίο «διπλό». Απών, από το ματς ήταν και ο προπονητής της, Λιονέλ Σκαλόνι λόγω κορονοϊού.

Ωστόσο, η φιλοξενία των γηπεδούχων δεν ήταν και τόσο «θερμή» για την Αργεντινή βάσει των όσων αποκάλυψε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ροντρίγκο Ντε Πολ.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης προχώρησε σε βαρύτατες καταγγελίες, κάνοντας λόγο για κακομεταχείριση από τους ανθρώπους της Χιλής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ροντρίγκο Ντε Πολ:

«Δεν μας άφησαν καν να πάμε στην τουαλέτα όταν κατεβήκαμε από το αεροπλάνο. Μας έκοψαν τα κλιματιστικά, δεν είχαμε νερό και ακούγαμε συνέχεια σειρήνες καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας».

«Δεν λέω ότι είναι σωστό ή λάθος, αλλά, ως Αργεντινός, κάθε ομάδα που έρχεται στη χώρα μου, πρέπει να την κάνουμε να νιώθει όσο πιο άνετα γίνεται και πρέπει να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο όπου ανήκει».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ