Όπως φαίνεται τον Φερνάντο Μπελούτσι δεν τον πτοούν τα χρόνια. Ο Αργεντινός συνεχίζει να παίζει ακόμα ποδόσφαιρο. Η Νιούελς ανακοίνωσε πως ο Φερνάντο Μπελούτσι αποχωρεί από την ομάδα. Ο 38χρονος μαέστρος αποχωρεί μετά από δέκα μήνες από τον σύλλογο. Φυσικά έχει καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία κατά το παρελθόν. Η Νιούελς ήταν η […]

Όπως φαίνεται τον Φερνάντο Μπελούτσι δεν τον πτοούν τα χρόνια. Ο Αργεντινός συνεχίζει να παίζει ακόμα ποδόσφαιρο.

Η Νιούελς ανακοίνωσε πως ο Φερνάντο Μπελούτσι αποχωρεί από την ομάδα. Ο 38χρονος μαέστρος αποχωρεί μετά από δέκα μήνες από τον σύλλογο. Φυσικά έχει καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία κατά το παρελθόν.

Η Νιούελς ήταν η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε επαγγελματικά ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Μάλιστα, το 2004 κατέκτησε και το πρωτάθλημα.Ο Αργεντινός μπορεί αποχωρεί από το σύλλογο αλλά δεν εγκαταλείπει την ενεργό δράση.

Μπορεί να πλησιάζει τα 40 αλλά αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η θέληση σου θα μπορούσε να αποτελεί παράδειγμα προς όλους.Το 2008 ήρθε στη  Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού και μετά μετακόμισε στην Πορτογαλία για χάρη της Πόρτο. Πριν επιστρέψει τον περασμένο Φεβρουάριο στην Νιούελς, αγωνίστηκε στις Τζένοα, Μπούρσασπορ, Κρουζ Αλούζ, Σαν Λορέντσο και Λανούς.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ