Ο Αργεντινός επιθετικός κρεμάει τη φανέλα του, σε ηλικία 34 ετών.

Την τελευταία σεζόν του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα διανύει ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός το πήρε απόφαση και στα 34 του θα κρεμάσει τη φανέλα του.

Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, 2021-2022, αποκάλυψε ο πατέρας του σε Μέσο της πατρίδας τους.

Ο πολύπειρος επιθετικός αγωνίζεται πλέον στην Ίντερ Μαϊάμι, στο MLS. Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι και Τσέλσι.

Κατέκτησε τρόπαια σε Ισπανία και Ιταλία και αγωνίστηκε επί χρόνια στην Εθνική Αργεντινής. Έχει κατακτήσει τρόπαια τόσο στη La Liga όσο και στη Serie A.

Μέχρι στιγμής στην καριέρα του έχει σκοράρει 321 γκολ κι έχει, παράλληλα, μοιράσει 110 ασίστ σε 681 εμφανίσεις του σε συλλογικό επίπεδο. Ωστόσο, η απόφασή του να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να παίξει στο αμερικανικό πρωτάθλημα τον έβγαλε από το προσκήνιο.

Μην ξεχνάμε πως όταν μετακόμισε από τη Νάπολι στη Γιουβέντους, το 2016, είχε δαπανηθεί για χάρη του το ποσό των 90 εκατ. ευρώ, που τον έκανε τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή της Νότιας Αμερικής στην ιστορία.

Ο Νεϊμάρ του πήρε τη δόξα ένα χρόνο μετά, με τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ