Ήρθαν ισόπαλες, 1-1, στο «Kenilworth Road».

Στο «Kenilworth Road» συναντήθηκαν η Λούτον και η Χάντερσφιλντ, για τα πλέι οφ της φετινής Championship που θα κρίνουν την άνοδο στην Premier League.

Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος η Λούτον είχε παραχωρήσει ισοπαλία 0-0 στην έδρα της και η Χάντερσφιλντ, στο «John Smith’s Stadium», είχε κερδίσει με 2-0.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο Μπέντφορντσαϊρ ήρθε από τον Τζέιμς Μπρι στο 3’, αλλά αυτός που σκόραρε πρώτος ήταν ο Ντανέλ Σινάνι στο 12’ με χαμηλό σουτ στην κάτω δεξιά γωνία.

Οι παίκτες του Νέιθαν Τζόουνς «απάντησαν» στο 30’ με τον Σόνι Μπράντλεϊ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κάι Νέισμιθ και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Η Λούτον θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 37’, όμως το σουτ του Κάμερον Τζερόμ πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια. Οι δύο ομάδες «ταλαιπώρησαν» την μπάλα, χωρίς να μπορέσουν να φανούν απειλητικές.

Οι ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ελάχιστες. Στο 48’ ο Χάρι Κόρνικ έγινε αποδέκτης της μπάλας από φάουλ που εκτελέστηκε, όμως το σουτ του ήταν άστοχο.

Στο 79’ ο Λιούις Ο’ Μπράινερ βρέθηκε σε επικίνδυνη θέση, αλλά η αντίπαλη άμυνα τον ανέκοψε πριν πραγματοποιήσει σουτ.

Έτσι, μείναμε στην ισοπαλία, εν όψει του επαναληπτικού που θα ακολουθήσει τη Δευτέρα (16/05, 17.45) στο «Kirklees Stadium».

Στην άλλη ημιτελική σειρά θα παίξουν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι νικητές θα αναμετρηθούν στον τελικό της 29ης Μαΐου στο Γουέμπλεϊ.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ