Ο Φράνσον έρχεται στην ΑΕΚ λοιπόν, για να τη βοηθήσει και στη θέση του «6άριου», αλλά και του «8αρίου».

Όλική ανατροπή στα μεταγραφικά της ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες του BNBSports έγινε και φέρνει τον Αλεξάντερ Φράνσον για τη μεσαία της γραμμή, όπως επιβεβαιώνει πλέον και η ίδια η ΠΑΕ! Μπορεί το βράδυ της Κυριακής, μετά το σοκ από την ήττα (και) από το Βόλο, να ήρθε και η διαρροή… σοκ από την ΠΑΕ ότι «δεν θα γίνει μεταγραφή», όμως τη Δευτέρα (31/1) τα δεδομένα άλλαξαν.

Με απόφαση και κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και τη σύμφωνη γνώμη του Αργύρη Γιαννίκη, η ΑΕΚ κινήθηκε και έκανε δικό της τον Φράνσον, για τον οποίο διαβάσατε νωρίτερα στο BN Sports.

Ο 27χρονος διεθνης Σουηδός κεντρικός χαφ έχει μείνει ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ από τις 31 Δεκεμβρίου και είχε προταθεί στην Ένωση. Ωστόσο, μετά από πολλές αρνητικές προσπάθειες να αποκτηθούν άλλοι παίκτες, η περίπτωση Φράνσον ήρθε ξανά στο προσκήνιο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τελειώνει τη μεταγραφή…

Ο Φράνσον έρχεται στην ΑΕΚ λοιπόν, για να τη βοηθήσει και στη θέση του «6άριου», αλλά και του «8αρίου». Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει στον άξονα και στις δυο αυτές θέσεις και κυρίως στο κομμάτι της καλύτερης οργάνωσης από πίσω.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ