Με το… ενάμιση πόδι εκτός Μπαρτσελόνα είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος αρνήθηκε πάλι ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα και η ομάδα της Βαρκελώνης ανακοίνωσε πως θα παραχωρηθεί ο Γάλλος επιθετικός στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. «Ο Ντεμπελέ είναι με το ένα πόδι εκτός Μπαρτσελόνα», γράφει χαρακτηριστικά το έγκυρο καταλανικό Μέσο. Η Μπαρτσελόνα είχε προτείνει στον […]

Με το… ενάμιση πόδι εκτός Μπαρτσελόνα είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Γάλλος αρνήθηκε πάλι ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα και η ομάδα της Βαρκελώνης ανακοίνωσε πως θα παραχωρηθεί ο Γάλλος επιθετικός στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

«Ο Ντεμπελέ είναι με το ένα πόδι εκτός Μπαρτσελόνα», γράφει χαρακτηριστικά το έγκυρο καταλανικό Μέσο.

Η Μπαρτσελόνα είχε προτείνει στον Ντεμπελέ την επέκταση του συμβολαίου του. Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και η «Μπάρτσα» ήθελε να το επεκτείνει για δύο ακόμη χρόνια, με τον διεθνή άσο, όμως, ν’ απαντά ξανά αρνητικά, θέλοντας να φύγει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.
Αυτό όμως δεν θα συμβεί καθώς η ισπανική ομάδα αποφάσισε να τον παραχωρήσει άμεσα για να μη χάσει το ποσό της μεταγραφής του, όπως ξεκαθάρισε ο αθλητικός διευθυντής, Ματεού Αλεμανί.

Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός κόστισε 125 εκατ. ευρώ όταν μεταγράφηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους Καταλανούς, το καλοκαίρι του 2017, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να δείξει τις μεγάλες του αγωνιστικές δυνατότητες.

Συνολικά σε 121 εμφανίσεις μετρά 30 γκολ και 21 ασίστ, ενώ στο πρωτάθλημα δείχνει αδιάφορος.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ