Θα γίνει «Μολβαδός» ο Άοσμαν; Μιας και μπήκαμε σε «μεταγραφικό» μήνα τα σενάρια για παίκτες και ομάδες δίνουν και παίρνουν. Από ελληνικού ενδιαφέροντος τις τελευταίες μέρες γίνεται θέμα ο Άοσμαν.  Ο Αίας Άοσμαν, που αγωνίζεται στον Ιωνικό ενδιαφέρει σύλλογο της Μολδαβίας. Πιο συγκεκριμένα, η Σερίφ Τίρασπολ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη της […]

Θα γίνει «Μολβαδός» ο Άοσμαν; Μιας και μπήκαμε σε «μεταγραφικό» μήνα τα σενάρια για παίκτες και ομάδες δίνουν και παίρνουν. Από ελληνικού ενδιαφέροντος τις τελευταίες μέρες γίνεται θέμα ο Άοσμαν. 

Ο Αίας Άοσμαν, που αγωνίζεται στον Ιωνικό ενδιαφέρει σύλλογο της Μολδαβίας. Πιο συγκεκριμένα, η Σερίφ Τίρασπολ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη της ομάδας της Νίκαιας.

Η «ελληνική» Σερίφ, που έχει στο ρόστερ της τους Αθανασιάδη, Κολοβού, Ευαγγέλου και Μπρούνο, έχει κάνει ήδη μια κουβέντα. Να θυμίσουμε ότι ήταν  αξιόλογη στους ομίλους του Champions League. Μάλιστα, κατάφερε να νικήσει και τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν σκοπεύει να το αφήσει έτσι και θα επανέλθει για την περίπτωση του Συρο – Γερμανού μεσοεπιθετικού. Ο 27χρονος έχει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 17 φετινές συμμετοχές του με τους «κυανόλευκους». Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ