Ο Μασούρας μετά την λήξη του αγώνα δήλωσε

Ο τελευταίος αγώνας που ολοκλήρωσε την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουπερ Λιγκ 1 ήταν αυτός του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μόνο ο Χουανγκ και Ρανγκέλοβιτς προσπαθούσαν να παίξουν γρήγορο και δημιουργικό ποδόσφαιρο.  Παρά τις πολλές αλλαγές του Κορμπεράν το δημιουργικό πρόβλημα ήταν εμφανέστατο. Κράταγε την μπάλα ο Ολυμπιακός αλλά χωρίς να μπορεί να γίνει επικίνδυνος στην εστία του Αστέρα.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ μακράν ήταν ο καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού, αλλά και του αγώνα. Αλλά μόνος του δεν φτάνει.

Ο Μασούρας μετά την λήξη του αγώνα δήλωσε:

“Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, δεν αφήσαμε σε ησυχία τους αντιπάλους μας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με αυτή την εικόνα δεν μπορούν να έρθουν παρά μόνο οι νίκες”.

“Δείξαμε ότι κρατάμε τον αντίπαλο σε χαμηλά μέτρα. Όταν παίζεις με αυτόν τον ρυθμό αναγκάζεις τον αντίπαλο να γυρίσει πίσω. Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, μία από αυτές ήταν δύο περιπτώσεις πέναλτι, οι οποίες όπως τις είδα εγώ είναι ξεκάθαρες και μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα. Όταν μία ομάδα κλείνεται πίσω, είναι λεπτομέρειες που κρίνουν το αποτέλεσμα. Μία φάση, ένα στημένο, ένα πέναλτι που δεν δόθηκε”.

“Ένα λάθος ένα χέρι, ένα πόδι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Κατορθώσαμε να βάλουμε αυτή την πίεση στον αντίπαλο, έκαναν το λάθος, ωστόσο δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πέναλτι ή κάτι άλλο που θα μας έκανε να πάρουμε τη νίκη”.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ