Έκανε το ντεμπούτο του και ο έτερος Νοτιοκορεάτης του Ολυμπιακού Ουι Τζο - Χουανγκ.

Ο τελευταίος αγώνας που ολοκλήρωσε την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουπερ Λιγκ 1 ήταν αυτός του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» οι ομάδες παρατάχτηκαν:

Η ενδεκάδα του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Καρμόνα, Ατιένζα, Κάστανο, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Μπερτόλιο, Τιλίκα, Μπαράλες.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς, Ζινγκερνάγκελ, Μασούρας, Αραμπί

Ισόπαλο το πρώτο μέρος στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή της μπάλας, και τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, όμως δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις με την άμυνα του Αστέρα, ο οποίος κρατάει τις γραμμές του πίσω και κοντά η μία με την άλλη.

Μόνο ο Χουανγκ και Ρανγκέλοβιτς προσπαθούσαν να παίξουν γρήγορο και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Καλύτερη και μοναδική κλασική ευκαιρία του Ελ Αραμπί στα χασομέρια 45+3′. Ο Ραντζέλοβιτς έκανε γέμισμα στην περιοχή από τα δεξιά, και με άψογο τρόπο ο Αραμπί κοντρόλαρε, γύρισε το σώμα του, έκανε το σουτ, αλλά τελευταία στιγμή ο Ατιένθα έβαλε το πόδι του και η μπάλα κατάληξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία από τον Χουανγκ. Στο 58′ έκανε  σουτ εκτός περιοχής, αλλά  η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Γκαρσία και κατέληξε κόρνερ.

Στο 64′ απάντησε ο Αστέρας, αν και το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη VAR. Ο Άλβαρες γέμισε από τα αριστερά, και μετά από δυο μεταβιβάσεις στην περιοχή με κεφαλιές το σουτ που έγινες πήγε στα δίχτυα, αλλά δεν μέτρησε το γκολ για επιθετικό φάουλ του Άβιλα στον Μπενίτο.

Έκανε το ντεμπούτο του και ο έτερος Νοτιοκορεάτης του Ολυμπιακού Ουι Τζο – Χουανγκ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός άυξησε κατά πολύ την πίεση του.

Στο 84′ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Βαλμπουενά που χόρεψε την άμυνα του Αστέρα και έδωσε σέντρα ακριβείας στον Έλ Αραμπί, από το ύψος λίγο έξω από την μικρή περιοχή έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά βγήκε άουτ.

Στο 85′ είχαμε την πρώτη τελική του Ουι Τζο Χουανγκ που πλησίασε στο γκολ.

Παρά τις πολλές αλλαγές του Κορμπεράν το δημιουργικό πρόβλημα ήταν εμφανέστατο. Κράταγε την μπάλα ο Ολυμπιακός αλλά χωρίς να μπορεί να γίνει επικίνδυνος στην εστία του Αστέρα.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ μακράν ήταν ο καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού, αλλά και του αγώνα. Αλλά μόνος του δεν φτάνει.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα