Στην Αγγλία ζουν, αναπνέουν και... αγχώνονται για το προσεχές Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ. Πολύ περισσότερο όμως ο Σάουθγκέιτ.

Στην Αγγλία ζουν, αναπνέουν και… αγχώνονται για το προσεχές Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ. Πολύ περισσότερο όμως ο Σάουθγκέιτ.

Ημιτελικός Μουντιάλ, τελικός EURO. Αυτή είναι η σειρά των επιτυχιών για την Εθνική Αγγλίας στις τελευταίες δύο μεγάλες διοργανώσεις. Τώρα έρχεται ακόμα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και ο στόχος του είναι να το κατακτήσουν. Αν δεν συμβεί αυτό, έρχεται το… τέλος!

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των “Λιονταριών” βλέπει μόνο το τρόπαιο ως ενδεχόμενο. Κάθε άλλη έκβαση θα συνιστά αποτυχία και θα επωμιστεί το βάρος ο ίδιος! Σε περίπτωση λοιπόν που η Αγγλία δεν κατακτήσει το τρόπαιο στο Κατάρ τότε ο Σάουθγκέιτ θα αποτελέσει παρελθόν.

Το δήλωσε ο ίδιος και είναι αποφασισμένος!

«Δεν είμαι ανόητος, ξέρω πως θα με κριτικάρουν αρκετά για τα αποτελέσματα μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Αυτό μετράει και τίποτε άλλο», τόνισε ο έμπειρος κόουτς των Άγγλων. Τα συμβόλαιο πλέον δεν μετράνε και τόσο στο ποδόσφαιρο. Αν δεν είναι καλά τα αποτελέσματα, τότε πρέπει να δεχθείς πως ήρθε η ώρα να τελειώσει η συνεργασία που έχεις με κάποια ομάδα. Το συμβόλαιο μου δεν με προστατεύει σε καμία περίπτωση…»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αγγλίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ