Ο Νεϊμάρ θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, αλλά έχει και άλλα ταλέντα. Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι και στην ηθοποιία, αν και αυτό μας το έχει δείξει και στο χορτάρι. Ο Βραζιλιάνος ετοιμάζεται να παίξει σε ταινία, που θα φιλοξενήσει η πλατφόρμα του Netflix. Ο Νεϊμάρ αποφάσισε να κρεμάσει για λίγο τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, […]

Ο Νεϊμάρ θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, αλλά έχει και άλλα ταλέντα. Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι και στην ηθοποιία, αν και αυτό μας το έχει δείξει και στο χορτάρι. Ο Βραζιλιάνος ετοιμάζεται να παίξει σε ταινία, που θα φιλοξενήσει η πλατφόρμα του Netflix.

Ο Νεϊμάρ αποφάσισε να κρεμάσει για λίγο τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, για να δοκιμάσει την τύχη του στην ηθοποιία. Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνει ντεμπούτο σε ταινία του Netflix, η οποία θα προβληθεί στα μέσα του Ιανουαρίου. Το περιεχόμενο της ταινίας θα έχει να κάνει με τη ζωή του Βραζιλιάνου.

Η ταινία θα έχει τίτλο «Το τέλειο χάος». Η ταινία θα περιγράφει τη ζωή του Νεϊμάρ και θα προβάλει την καριέρα του από το ξεκίνημα και τη Σάντος, μέχρι και τη μεταγραφή ρεκόρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ