Είναι ο «Μπέντζαμιν Μπάτον του ποδοσφαίρου», ή απλά ο θεός του αθλήματος. Έτσι αυτοαποκαλείται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής σαν όλους τους άλλους. Ανήκει σε δική του, ξεχωριστή κατηγορία. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος έχει κλείσει τα 40 του χρόνια. Αλλά μπορεί να προβληματίζει τους κοινούς θνητού, και όχι τον […]

Είναι ο «Μπέντζαμιν Μπάτον του ποδοσφαίρου», ή απλά ο θεός του αθλήματος. Έτσι αυτοαποκαλείται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής σαν όλους τους άλλους. Ανήκει σε δική του, ξεχωριστή κατηγορία. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος έχει κλείσει τα 40 του χρόνια. Αλλά μπορεί να προβληματίζει τους κοινούς θνητού, και όχι τον Ζλάταν.

Πρόσφατα σχολίασε για μια ακόμα φορά την ηλικία του και την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας, στα 40 και κάτι περικαλώ.

“Είναι ωραία, επιτέλους. Κάθε ημέρα γνωρίζω καλύτερα το σώμα μου, που γερνάει. Όμως το κεφάλι γίνεται νεότερο και γίνομαι πιο όμορφος. Υπάρχουν νέα πράγματα κάθε ημέρα.

Ηταν δύσκολο. Ηταν ένα από τα πράγματα που περίμενα με ανυπομονησία και μου έλειπε να παίζω. Επρεπε όμως να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος.

Όλοι θέλουν να παίζουν, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να έχω μια ισορροπία στον χρόνο συμμετοχής μου, λόγω των τραυματισμών από τους οποίους προέρχομαι. Εάν βρω τη σωστή ισορροπία θα πρέπει να μπορώ να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Είμαι εδώ, γιατί είμαι μέλος της ομάδας. Εάν ο προπονητής θέλει να παίξω και στα δύο ματς, θα παίξω και στα δύο. Εάν θέλει να παίξω μόνο ένα, θα παίξω ένα. Εξαρτάται από το τι θέλει αυτός”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ