Δεν το πήρε και με καλό μάτι όλο αυτό ο Τότι

Η Γιουβέντους έχει βάλει εδώ και καιρό στο μάτι τον Νικολό Ζανιόλο. Ήθελε, μάλιστα, να δώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για τον αποκτήσει.

Όχι, όμως, όσα ζήτησε η Ρόμα. Η «μεγάλη κυρία» ήταν διατεθειμένη να κάνει μεγάλη πρόταση για τον 22άχρονο επιθετικό, δίνοντας περί τα 60 εκατ. ευρώ.

Όσοι άκουσαν το ποσό έκριναν πως η μετακίνησή του στο Τορίνο δεν πρόκειται να χαλάσει. Ήρθαν, όμως, οι Ρωμαίοι να τρελάνουν τη Γιουβέντους, ζητώντας της 70 εκατ. ευρώ.

 Νέα τροπή όμως εδώ και λίγες ώρες. Με την Γιουβέντους να έχει καταθέσει και αντι- πρόταση δίνοντας 20 εκατ. και τους Αρτούρ, Μπερναντέσκι ως ανταλλάγματα.

Η Ρόμα συμφώνησε και ο παίκτης ήδη προβάρει τα ασπρόμαυρα. Εξέλιξη που δεν άρεσε καθόλου στον Φρανσέσκο Τότι. Που έβγαλε λίγη χολή για τον ποδοσφαιριστή και την επιλογή του.

«Κανένας πόνος και κανένα άγχος αν και εφόσον ο Ζανιόλο αποχωρήσει από τη Ρόμα και πάει στη Γιουβέντους. Η Ρόμα μπορεί να βρει κάποιον παίκτη που να είναι το ίδιο καλός με εκείνον. Ή ακόμα και καλύτερος. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Είναι καλός παίκτης, όμως, όχι και κάτι το συγκλονιστικό»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ