Παίζει δυνατά στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Κώστα Τσιμίκα. Ο αριστερός μπακ δεν έχει αρκετό αγωνιστικό χρόνο στην Λίβερπουλ και οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να του προσφέρουν αγωνιστικά λεπτά. Τον Έλληνα μπακ φαίνεται πως θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ. Οι «νερατζούρι» σύμφωνα με πολλά […]

Παίζει δυνατά στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο αριστερός μπακ δεν έχει αρκετό αγωνιστικό χρόνο στην Λίβερπουλ και οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να του προσφέρουν αγωνιστικά λεπτά.

Τον Έλληνα μπακ φαίνεται πως θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» σύμφωνα με πολλά Μέσα της Ιταλίας εξετάζουν  την περίπτωση του Τσιμίκα.

Η θέση των ακραίων χαφ-μπακ ήταν μια από τις σημαντικότερες για την πρωταθλήτρια Ιταλίας την περασμένη σεζόν. Τόσο στο δεξί άκρο με τον Χακίμι, όσο και από τα αριστερά οι κύριες περιοχές απειλής των Μιλανέζων ήταν από τα πλάγια.

Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της Ίντερ, ένας δανεισμός θα ήταν η κατάλληλη επιλογή. Τόσο για τους υπό κρίση Ιταλούς, όσο και για την Λίβερπουλ. Η οποία δεν επιθυμεί την μόνιμη πώληση του Τσιμίκα. Ουκ ολίγες φορές ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ έχει υπενθυμίσει πως στα μακροχρόνια πλάνα του, ο Έλλνας μπακ έχει σημαντικό ρόλο.

Υπάρχουν βέβαια και έγγυρες πηγές από το νησί που μιλούν για πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τον Κλοπ την σεζόν που μας έρχεται.

Για να δούμε τι θα ξημερώσει για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Θα ακολουθήσει τα χνάρια του Γρηγόρη Γεωργάτου με πέρασμα από την Serie A και την Ίντερ στην θέση του αριστρού μπακ; ή θα κυνηγήσει εκ νέου το Αγγλικο ονειρο;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ