Ο Χακάν είναι από τους λίγους παίκτες που κάνουν το... εσωτερικό δρομολόγιο του Μιλάνου. Αλλά για τους φίλους της Μίλαν, το πράγμα εξελίχθηκε από τον αρχικό θυμό σε λόγο για... ατέλειωτη καζούρα!

Τσαλχάνογλου: Χάφαρος! Αλλά… γουρλή δεν τον λες! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αρχηγός της Εθνικής Τουρκίας είναι χαφ από το πάνω ράφι. Στις 8 Φεβρουαρίου έκλεισε τα 28 του. Έχει όμως ήδη 10 χρόνια εμπειρίας και μάλιστα σε 2 από τα Big5 πρωταθλήματα της Ευρώπης. ΟΚ. Σϊγουρα δεν είναι και ο πιο physical παίκτης που μπορεί να δει κανείς στο γήπεδο. Έχει και κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Και ως εξτρέμ, όπως συχνά έπαιζε στη Μίλαν, δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Στη φυσική του θέση, ωστόσο, του οργανωτή και στην καλή του μέρα, ο Τσαλκάνογλου είναι ένας παίκτης που αξίζει τα λεφτά του εισιτηρίου σου. Σπουδαία ντρίπλα, σπουδαία πάσα και “φονικά” στημένα. Γι’ αυτό άλλωστε και πλησιάζει τα 100 γκολ στην καριέρα του. Με τη Μίλαν, 32 (και 48 ασίστ) σε 172 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Και με την Ίντερ, 8 (και 13 ασίστ), σε συνολικά 46 εμφανίσεις μαζί της τη σεζόν που μας πέρασε.

Διότι ΄χει κι αυτό το κάπως “σπέσιαλ” ο Τσαλχάνογλου. Είναι από τους παίκτες που έχει αψηφίσει τη -στάνταρ- γκρίνια που περιμένει όποιον αποφασίσει να κάνει το δρομολόγιο… Μιλάνο-Μιλάνο, αλλά από τη μία ομάδα της πόλης, στην άλλη. Η Μίλαν ξόδεψε πάνω από 23.000.000 ευρώ για να τον πάρει από τη Λεβερκούζεν τον Ιούλιο του 2017. Αλλά πέρυσι το καλοκαίρι πήγε ως ελεύθερος στην Ίντερ.

Η καζούρα των οπαδών της Μίλαν, πάει σύννεφο!

Τώρα, αυτό δεν αρέσει σε κανέναν οπαδό των ροσονέρι. Αντιθέτως, αρέσει πολύ σε κάθε οπαδό των νερατζούρι. Πλην όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι οι οπαδοί της Μίλαν που… καταχάρηκαν με την περσινή απόφαση του Χακάν. Και η καζούρα που του κάνουν, πάει σύννεφο! Και ο λόγος; Κρύβεται στις πιο πάνω ημερομηνίες.

Βλέπετε, επί 4 χρόνια στη Μίλαν, ο Τσαλχάνογλου πήρε μηδέν τίτλους. Και στην τελευταία του σεζόν μαζί της είδε και την “αιώνια” αντίπαλο, Ίντερ, να πανηγυρίζει την πρωτιά στη Serie Α μετά από 11 χρόνια “ξηρασίας”. Με τη νέα του ομάδα, ωστόσο, πήρε μεν Κύπελλο και Σούπερ Καπ (και τα δύο απέναντι στη Γιουβέντους), αλλά… και πάλι είδε την “αιώνια” αντίπαλο Μίλαν, αυτή τη φορά, να σηκώνει τίτλο μετά από, ναι! Καλά το καταλάβατε. Έντεκα χρόνια κι αυτή.

Με άλλα λόγια, πολλά καλά -και λίγα κακά- μπορεί να πει κανείς για τον Τσαλχάνογλου. Αλλά… γουρλή, μάλλον δε μπορεί να τον πει με τίποτε! Όχι για τον εαυτό του, τουλάχιστον. Και, σόρυ sevgili dostumuz (καλέ μας φίλε) Χακάν, αλλά μάλλον δίκαια τα πειράγματα από την πλευρά των ροσονέρι. Διότι ασφαλώς και μπορεί να είναι σύμπτωση το όλο θέμα. Αλλά όντως είναι και ό,τι πρέπει για πλάκα, επίσης!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ