Η Νάπολι ήταν το ποδοσφαιρικό σπίτι του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα και οι Ναπολιτάνοι τον έχουν μέσα στην καρδιά τους, γιατί ήταν ο δικός τους “Θεός”. Θέλουν να μείνει για πάντα εκεί, που έκανε τα ποδοσφαιρικά όργια του με την φανέλα της Νάπολι. Ο Δήμαρχος της Νάπολι με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου της ομάδας αποφάσισαν […]

Η Νάπολι ήταν το ποδοσφαιρικό σπίτι του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα και οι Ναπολιτάνοι τον έχουν μέσα στην καρδιά τους, γιατί ήταν ο δικός τους “Θεός”. Θέλουν να μείνει για πάντα εκεί, που έκανε τα ποδοσφαιρικά όργια του με την φανέλα της Νάπολι. Ο Δήμαρχος της Νάπολι με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου της ομάδας αποφάσισαν το γήπεδο Σαν Πάολο να ονομαστεί γήπεδο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μάλιστα, η όλα διαδικασία της μετονομασίας έχει προχωρήσει ήδη αρκετά και σε δηλώσεις του ο δήμαρχος της Νάπολη, Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, που είχε επικοινωνία και ομοφωνία με τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

De Laurentiis confirmed that the San Paolo stadium will be renamed Diego Armando Maradona | EN24 News

«Ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να ενώσει τους Ναπολιτάνους από όλο τον κόσμο. Με τις πράξεις του εξαργυρώνει το δικαίωμα να έχει μία… δική του γη και να μείνει αξέχαστος. Αθάνατος.

Την επόμενη εβδομάδα θα ονομάσουμε επίσημα το γήπεδο «Σαν Πάολο» σε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα»», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νάπολι: Με φανέλες Μαραντόνα και το 10 στην πλάτη με Ριέκα!

Μαζί τους στον αγώνα με την Ριέκα

Ο θεός ήταν στην Νάπολι χθες στον αγώνα του Europa League εναντίον της Ριέκα. Οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι εμφανίστηκαν στον αγώνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων με φανέλες που είχαν το όνομα Μαραντόνα και το Νο 10 στην πλάτη τους. Ο “Θεός” ήταν εκεί μαζί τους. Γιατί στην Νάπολι έχουν ένα και μοναδικό “Θεό” Τον μεγάλο Ντιέγκο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ