Η ομάδα του ιταλικού Νότου δεν πηγαίνει όσο καλά περίμεναν, αλλά  και οι διαφορές που υπάρχουν σχετικά με την ανανέωση του Γκατούζο στους «παρτενοπέι» έχουν κάνει τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να μην βλέπει πλέον θετικά την παραμονή του και κοιτάζει για την διάδοχη κατάσταση. Την περασμένη σεζόν ο Τζενάρο Γκατούζο πανηγύρισε με την Νάπολι την κατάκτηση του Coppa […]

Η ομάδα του ιταλικού Νότου δεν πηγαίνει όσο καλά περίμεναν, αλλά  και οι διαφορές που υπάρχουν σχετικά με την ανανέωση του Γκατούζο στους «παρτενοπέι» έχουν κάνει τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να μην βλέπει πλέον θετικά την παραμονή του και κοιτάζει για την διάδοχη κατάσταση.

Την περασμένη σεζόν ο Τζενάρο Γκατούζο πανηγύρισε με την Νάπολι την κατάκτηση του Coppa Italia και φέτος διεκδικεί την είσοδο στο νέο Champions League μέσω της κατάκτησης μίας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων της βαθμολογίας της Serie A.

Τα μέχρι τώρα επιτεύγματά του ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν ικανοποιήσει τον διοικητικό ηγέτη των παρτενοπέι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις,

Ο Γκατούζο φρόντισε να δείξει τη δυσφορία του μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Πάρμα το βράδυ της Κυριακής, κάνοντας λόγο για μεταγραφική αδράνεια από την πλευρά της διοίκησης.

Αλλά υπάρχει και άλλος λόγος που είναι ψυχρές οι σχέσεις Νάπολι και Γκατούζο.

Ο λόγος; Τα δικαιώματα εικόνας, τα μπόνους που θα πρέπει να προβλέπονται και οι αμοιβές των συνεργατών του προπονητή. Η ανανέωση των συμβολαίων όλων των συνεργατών του και μάλιστα με μια, μικρή έστω, αύξηση.

Η Corriere dello Sport, συγκεκριμένα, είναι αυτή που αναφέρεται στο θέμα με το σενάριο για αποχώρηση του Γκατούζο και αντικατάστασή του από τον Μπενίτεθ, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Το γεγονός ότι η ανανέωση του Γκατούζο παραμένει ανοιχτή εδώ και μήνες, ενώ θα έπρεπε να έχει τελειώσει κάτι δείχνει.

Σύμφωνα με το “Sky Sport Italia”, οι κινήσεις των δύο ανδρών μόνο τυχαίες δεν είναι, αφού η απόφαση για το μέλλον του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο έχει παρθεί, με το ιταλικό μέσο να αναφέρει πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα επέλθει διαζύγιο όποια και αν είναι η πορεία της ομάδας από εδώ στο εξής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ