Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι τρία. Μία… κούπα (όχι κρασί, αλλά EURO) πριν κι ένα τσιγάρο μετά. Κάπως έτσι στο σκέφτηκε, προφανώς, ο Τζιοβάνι ντι Λορέντσο και, αμέσως μετα το νικηφόρο για την Ιταλία τελικό, έκανε κι ένα τσιγαράκι στα αποδυτήρια. “Πολιτικώς μη ορθό”, βέβαια. Και για έναν αθλητή ακόμη λιγότερο. Αλλά δεν κερδίζεις […]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι τρία. Μία… κούπα (όχι κρασί, αλλά EURO) πριν κι ένα τσιγάρο μετά. Κάπως έτσι στο σκέφτηκε, προφανώς, ο Τζιοβάνι ντι Λορέντσο και, αμέσως μετα το νικηφόρο για την Ιταλία τελικό, έκανε κι ένα τσιγαράκι στα αποδυτήρια.

“Πολιτικώς μη ορθό”, βέβαια. Και για έναν αθλητή ακόμη λιγότερο. Αλλά δεν κερδίζεις ένα EURO κάθε μέρα. Και ούτε βέβαια θα πάθεις και τίποτε ιδιαιτέρως σοβαρό από ένα και τσιγάρο. Ειδικά αν το κάνεις… μετά από κάθε τίτλο που κατακτάς.

Τραγούδι, χορός και… τσιγαράκι

Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της Εθνικής Ιταλίας μετά την κούπα ήταν ξέφρενοι. Το βίντεο που ανέβασαν οι Ναπολιτάνοι φίλαθλοι -με τον ντι Λορέντσο να… φουμάρει- είναι χαρακτηριστικό. Τραγούδι, χοροί και… τσιγαράκι.

Όπως και να ‘χει το πράγμα, ο ντι Λορένσο, που συμπλήρωσε 13 συμμετοχές με τη Σκουάντρα Ατζούρα, μάλλον άξιζε και μια μικρή παρασπονδία. Δεν προοριζόταν για βασικός στο τουρνουά. Αλλά αφού αντικατέστησε τον άτυχο Φλορέντσι, που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα, αποδείχθηκε, όχι μόνο… θεριακλής, αλλά και “θηρίο”. Υπερασπίστηκε τη θέση του με πολύ καλές εμφανίσεις και έδειξε στον Μαντσίνι ότι μπορεί να τον υπολογίζει και για το μέλλον.

Να πούμε και ότι οι εμφανίσεις του ντι Λορένσο στο Ευρωπαϊκό έχουν ήδη φέρει φήμες για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ για την απόκτησή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SSC NAPOLI FL (@sscnapolifl)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ