Τρομερό «κλωτσοσκούφι» στην αναμέτρηση της Σπέτσια με τη Ρόμα στις καθυστερήσεις του ματς.

H Ρόμα φιλοξενήθηκε από την Σπέτσια για την 27η αγωνιστική της Serie A. Οι δύο ομάδες άφησαν το καλύτερο για το… φινάλε. Δύο δοκάρια, VAR και ένα κακός χαμός μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα στη νίκη των φιλοξενούμενων (0-1).

Η καλύτερη φάση του Σαββατοκύριακου σε όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα σημειώθηκε στο στάδιο της Σπέτσια. Οι «τζιαλορόσι»  προσπαθούσαν μετά μανίας να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στην πρώτη εξάδα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προσπαθήσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να σκοράρουν στη Λιγουρία, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε. Όμως, η πιο απίθανη φάησ ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς. Συγκεκριμένα, στο 93ο λεπτός της αναμέτρησης η λέξη «κλωτσοσκούφι» είναι μικρή για να περιγράψει το τι πραγματικά συνέβη. Τα δέκα δευτερόλεπτα στην περιοχή της Σπέτσια έμοιαζαν… αιώνας.

Από εκτέλεση φάουλ, οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο πρόλαβαν στο συγκεκριμένο διάστημα να στείλουν δύο φορές την μπάλα στο δοκάρι. Επικράτησε χάος μπροστά στο τέρμα και η μπάλα εν τέλει κατέληξε κόρνερ για τους Ρωμαίους.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, το VAR κάλεσε τον διαιτητή της αναμέτρησης για να εξετάσει την φάση και το πιθανό πέναλτι.

Μετά από αρκετή ώρα και συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τάμι Έιμπραχαμ σκόραρε από την «άσπρη βούλα» και χάρισε μια χρυσή νίκη στη Ρόμα. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ένα από τα πιο νευραλγικά δεκάλεπτα καθυστερήσεων στη σύγχρονη ιστορία της Serie A.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ