Ο Ντάνιελ Ποντένσε ο οποίος πέρασε από την χώρα μας, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και με την Γούλβς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπει στην μεταγραφική λίστα του Ζοζέ Μουρίνιο για να τον πάρει στην Ρόμα. Την Δευτέρα (24/5) η ισπανική ιστοσελίδα “Fichajes.net“ αποκάλυψε τέσσερα νέα ονόματα που βρίσκονται στην ατζέντα του, με τον συνδετικό […]

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ο οποίος πέρασε από την χώρα μας, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και με την Γούλβς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπει στην μεταγραφική λίστα του Ζοζέ Μουρίνιο για να τον πάρει στην Ρόμα.

Την Δευτέρα (24/5) η ισπανική ιστοσελίδα Fichajes.net αποκάλυψε τέσσερα νέα ονόματα που βρίσκονται στην ατζέντα του, με τον συνδετικό κρίκο όλων αυτών των ποδοσφαιριστών να είναι πως ανήκουν στο μανατζερικό γραφείο που είναι επικεφαλής ο διάσημος συμπατριώτης του, Ζόρζε Μέντες.

Ο Ποντένσε σε πρώτο πλάνο

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο ευέλικτος Πορτογάλος εξτρέμ αρέσει πολύ στον Μουρίνιο, που τον ήθελε μάλιστα από το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Τότεναμ. Ο Πορτογάλος έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν στην Γουλβς και είναι πλέον μία από τις σημαντικές μορφές της ομάδας.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι η εκπληκτική ταχύτητα και η ευελιξία του ενώ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αν και η κλασική θέση του είναι εκείνη του δεξιού winger. Κοστολογείται 25 με 30 εκατομμύρια ευρώ.»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ