Από την πρώτη στιγμή που πήγε στην Ρόμα, ο Πάουλο Ντιμπάλα απολαμβάνει μια ζωή σούπερ σταρ. Αποθέωση από τον κόσμο, ύμνοι και από τους συμπαίκτες του.

Από την πρώτη στιγμή που πήγε στην Ρόμα, ο Πάουλο Ντιμπάλα απολαμβάνει μια ζωή σούπερ σταρ. Αποθέωση από τον κόσμο, ύμνοι και από τους συμπαίκτες του.

Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν και άξιζε ο Αργεντινός! Το ταλέντο του ξεχειλίζει αλλά ουδέποτε ένιωσε ηγέτης σε μια ομάδα. Στην Παλέρμο ήταν μικρός, στην Γιουβέντους οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν σε ησυχία.

Η απόλυτη ευτυχία ήρθε έστω και καθυστερημένα στα 28 του χρόνια. Όλη η Ρόμα τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, αφού αμφότεροι είχαν ανάγκη ο ένας τον άλλο! Οι οπαδοί χρειάζονταν ένα ίνδαλμα, ο Ντιμπάλα να νιώσει στοργικά.

Όλοι τα κατάφεραν περίφημα και το κλίμα στους τζιαλορόσι είναι πιο καλό από ποτέ! Ο Ντιμπάλα συγκεντρώνει πάνω του όλα τα φώτα και οι συμπαίκτες του αναγνωρίζουν τον ηγέτη τους!

Αυτό έκανε και ο Τάμι Έιμπραχαμ που εμπιστεύεται τυφλά τον Αργεντινό. Τον θεωρεί ηγέτη και κάνει έναν φανταστικό παραλληλισμό. Ο Ντιμπάλα είναι και στην πραγματικότητα τόσο καλός όσο στο FIFA, αναφερόμενος στο αγαπημένο παιχνίδι των gamers!

Άπαντες μπορούν να επιβεβαιώσουν πως ο Ντιμπάλα τυγχάνει της εκτίμησης των ποδοσφαιρόφιλων και στο δημοφιλές video game και μάλλον ο Έιμπραχαμ έχει βγει πολλές φορές ασπροπρόσωπος με τον Αργεντινό στην διαδικτυακή του ομάδα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ