Η Ρόμα ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του Νεμάνια Μάτιτς, που υπέγραψε στους Ρωμαίους για έναν χρόνο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βάλει πλώρη να χτίσει ένα αρκετά ισχυρό σύνολο στην Ρόμα ενόψει της νέας σεζόν. Μπορεί οι «τζιαλορόσι» να έφθασαν στην κατάκτηση του νεοσύστατου Conference League αλλά εντός συνόρων δεν τα πήγαν και πολύ καλά.

Ο Πορτογάλος είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Νεμάνια Μάτιτς που έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Η διοίκηση του εκανε το χατίρι και απόκτησε τον Μάτιτς.

Η Ρόμα ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του Νεμάνια Μάτιτς, που υπέγραψε στους Ρωμαίους για έναν χρόνο.

Ο Σέρβος αμυντικός μέσος θα αγωνιστεί για τρίτη φορά μαζί με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Προηγήθηκαν η Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στους κόκκινους διαβόλους αγωνίστικε για πέντε σεζόν, έχοντας 189 εμφανίσεις με απολογισμό τέσσερα γκολ και 11 ασίστ.

Η δήλωση του Μάτιτς:

“Είμαι χαρούμενος και περήφανος που υπογράφω σε αυτή την ομάδα και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν με τους νέους μου συμπαίκτες. Η Ρόμα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, έχει φανταστικούς φιλάθλους και έναν προπονητή, τον Μουρίνιο που τον ξέρουν όλοι. Ήταν εύκολο για μένα να έρθω εδώ. Ελπίζω ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι σημαντικό”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ