Μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστές του Ζοσέ Μουρίνιο και Μό Σαλάχ ήρθε στη δημοσιότητα από την εποχή που οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Τσέ

Μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστές του Ζοσέ Μουρίνιο και Μό Σαλάχ ήρθε στη δημοσιότητα από την εποχή που οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Τσέλσι.

Ο Μο Σαλάχ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Premier League αλλά για να φτάσει εκεί πέρασε από πολλά στάδια. Πρώτος του σταθμός στο κορυφαίο πρωτάθλημα ήταν η Τσέλσι (2014) όπου είχε προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η καριέρα του στους «μπλε» δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο ίδιος, καθώς μέτρησε μόλις 19 συμμετοχές με δύο γκολ στο Λονδίνο, ενώ παραχωρήθηκε δανεικός σε Φιορεντίνα και Ρόμα.

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ, αποκάλυψε πως εκείνη την περίοδο ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε κάνει τον Σαλάχ να κλάψει στα αποδυτήρια, μετά από μία κακή εμφάνιση Αιγύπτιου στο πρώτο ημίχρονο…

«Ο Μουρίνιο τον κριτίκαρε πάρα πολύ. Ο Σαλάχ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά από όλα αυτά, ενώ τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ