Το... "κρυφτούλι" μεταξύ Νικολό Ζανιόλο και "Μεγάλης Κυρίας" γίνεται λίγο πιο... "φανερούλι" όσο περνάει ο καιρός. Η περίπτωση όμως δεν είναι απλή. Και σίγουρα δε θα εξελιχθεί -πόσο μάλλον λυθεί- μέσω υπονοουμένων στα σόσιαλ μίντια...

“Γιούβε, κάνε like ή, έστω, τηλεφώναααα”! ΟΚ. Ίσως το τραβάμε κι εμείς λίγο τώρα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να είσαι παίκτης μιας ομάδας και να κάνεις λάικ σε αναρτήσεις για τη νίκη μιας… άλλης ομάδας. Ειδικά μιας ομάδας που είναι βασική αντίπαλός σου για την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, για το “φλερτ” του Νικολό Ζανιόλο με τη Γιούβε τα έχουμε ξαναπεί.

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς αν είναι όντως βάσιμο, προχωρημένο, ή απλά μέσο πίεσης προς τη Ρόμα για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Το βέβαιο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και η φωτιά φούντωσε μετά τη νίκη της Γιούβε στο Έμπολι, με 2-3 και δύο γκολ του “πολυβόλου” Ντούσαν Βλάχοβιτς. Βαθμολογικά ήταν και μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Τορίνο.

Την κρατάει στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ με έξι βαθμούς διαφορά από την Αταλάντα, αλλά και… τη Ρόμα! Οι παίκτες της Γιούβε λογικά την πανηγύρισαν στα σόσιαλ μίντια. Αλλά ότι σε τρεις από τις αναρτήσεις τους έκανε like και ο Ζανιόλο, “χτύπησε” κάπως. Διότι, κανονικά, αφού θέλει και πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, δε θα έπρεπε να είναι και μέσα στην τρελή χαρά που η διαφορά από τη Γιούβε έμεινε στο +6, αντί στο +4 ή και +3.

Και καλά, Μπονούτσι-Λοκατέλι. Αλλά και Βλάχοβιτς;

Κι όμως. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο Μανουέλ Λοκατέλι, αλλά και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είδαν ένα like του Νικολό στις αναρτήσεις τους που γιόρταζαν τη νίκη. Και το… σούσουρο ξεκίνησε. Φυσικά, οι ποδοσφαιριστές όχι μόνο μπορούν, αλλά και πρέπει να έχουν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους. Και με Μπονούτσι-Λοκατέλι, ο Ζανιόλο είναι και συμπαίκτης στην Εθνική. Με τον Λοκατέλι είναι και κοντινοί σε ηλικία, μπορεί να κάνουν και παρέα.

Αλλά ειδικά το like στον Βλάχοβιτς προκάλεσε εντύπωση. Ο Ζανιόλο έχει κάθε δικαίωμα να είναι ένας από τους πάρα πολλούς θαυμαστές του Σέρβου, που σαρώνει εφέτος στην Ιταλία. Με Φιορεντίνα και Ρόμα έχει γράψει ως τώρα… 24 γκολ και 5 ασίστ σε 30 ματς. Και σκόραρε και το πολύτιμο γκολ στο 1-1 με τη Βιγιαρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, για τη Γιούβε.

Καλύτερα κάνα like στις ειδήσεις περί Ντιμπάλα στη Μπάρτσα…

Είπαμε όμως: Στην εποχή των σόσιαλ μίντια, όταν το “τόσο”, μπορεί να γίνει “τόοοοσο” δεν κάνεις εύκολα λάικ στον παίκτη που, εξαιτίας του, η δική σου ομάδα μένει πίσω στη διεκδίκηση της απευθείας εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φίλοι της Ρόμα, σε κάθε περίπτωση, δεν το είδαν με καλό μάτι. Ήταν λίγο άκομψο. Και ίσως… ανεπαρκές.

Το λέμε επειδή οι Ιταλοί γράφουν ότι αν θα γίνει ή όχι πρόταση στον Ζανιόλο εξαρτάται κυρίως από το αν θα μείνει ή θα φύγει το καλοκαίρι ο Πάουλο Ντιμπάλα. Οπότε ίσως ο Νικολό να ήταν καλύτερο να κάνει like στις αναρτήσεις που γράφουν ότι ο Αργεντινός… ετοιμάζει βαλίτσες για Μπαρτσελόνα. Έτσι θα έμπαινε πιο πολύ στο… μάτι -είτε της Ρόμα, για να αρχίσουν οι συζητήσεις για το συμβόλαιό του, είτε της Γιούβε για να κάνει κι εκείνη κάνα “like” ή, έστω ένα τηλεφώνημα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ