Ο Χοσέ Παλομίνο είναι εξαιρετική περίπτωση και η προσέγγιση πιο εύκολη για τον Αργεντινό αμυντικό που λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι με την Αταλάντα.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να κοιτάζει ξανά την περίπτωση του Χοσέ Παλομίνο για το κέντρο της άμυνας του – Τι αναφέρουν πληροφορίες από την Ιταλία. Για τον στόπερ της Αταλάντα. Και λέμε φέρεται γιατί και το περασμένο καλοκαίρι ειχαν ψαχτεί οι ερυθρόλευκοι για τον παίκτη. Αλλά χωρίς επιτυχία.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να ακούγονται αρκετά ονόματα για το κέντρο της άμυνας των ερυθρόλευκων, όμως στη Ιταλία υπάρχουν πληροφορίες για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό των «μπεργκαμάνσκι».
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται ο Παλομίνο αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αλλά και στον Καρβαλιάλ και θέλουν πολύ τον Αργεντίνο αριστεροπόδαρο στόπερ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αταλάντα, στην οποία παίζει εδώ και μία ολόκληρη 7ετια.

Φέτος, όμως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Τζιανπέρο Γκασπερίνι έχοντας μόλις τέσσερις συμμετοχές στα πόδια του (τελευταία πριν λίγες ημέρες στο 3-1 επί της Σασουόλο για το Κύπελλο, μπαίνοντας αλλαγή στο 80’).

Ο βασικός και αναντικατάστατος κεντρικός αμυντικός στα καλύτερα χρόνια της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της, έχοντας σε όλο αυτό το διάστημα 223 συμμετοχές με 9 γκολ και 5 ασίστ. Την ίδια ώρα διαθέτει κοινοτικό (βουλγάρικο) διαβατήριο, καθώς έπαιζε στη Λούντογκορετς, από την οποία τον είχε αγοράσει η Αταλάντα με 4,7 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017.

Ο Παλομίνο είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την Αταλάντα, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν θα ανανεωθεί. Είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής και έχει κάνει καλό όνομα με αποτέλεσμα, εκτός από τον Ολυμπιακό που κοιτάζει ξανά την περίπτωση του, να έχει απασχολήσει κι άλλες ομάδες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ