Συνεχίζεται ο «εμφύλιος».

Ο Ματίας και ο Πολ Πογκμπά συνεχίζουν την ενδοοικογενειακή κόντρα τους και ο Ματίας εξέδωσε ανακοίνωση για ενέργειες του αδερφού του που αφορούσαν τη μαγεία.
Ο Ματίας Πογκμπά τοποθετήθηκε στα social media λέγοντας: «Αναρωτιέμαι, ο Πολ δεν αρνήθηκε τη συναναστροφή με ανθρώπους που κάνουν μάγια; Τότε γιατί το αποκάλυψε στον ερευνητή; “Ο Πογκμπά παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι πλήρωσε μάγο για να τον προστατεύσει από τους τραυματισμούς.
Πρέπει να πω ότι πολλοί άνθρωποι και ΜΜΕ έχουν αποφασίσει πως τα λόγια του Πολ είναι η απόλυτη αλήθεια, που δεν χρειάζεται επιβεβαίωση, επειδή είναι ένας σταρ και ο άνθρωπος που δεν έχει τέτοια καριέρα πρέπει να το βουλώσει. Ξέρω ότι πολλοί λοιδορούν την αλήθεια λόγω του φανατισμού τους απέναντι στον σπουδαίο Πολ Πογκμπά και για άλλους, το μόνο που μετράει είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να κάνω κάτι για την οικειοθελή τύφλωση. Απευθύνομαι σε αυτούς που θέλουν πραγματικά να καταλάβουν. Σας θυμίζω ότι στην αρχή είπα ότι θα αποκαλύψω πράγματα, αλλά στο τέλος δεν αποκάλυψα τίποτα. Ο μικρός Πολ, μέσα σε πανικό και μετά από κακές συμβουλές, έστειλε τους μαύρους στρατιώτες. Αυτός άρχισε να αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό του με κατευθυνόμενο τρόπο και όσα έχω κάνει ήταν η απάντηση.

Από τις ανακοινώσεις του Πολ, πριν τα βίντεο μου, ως την απάντηση των δικηγόρων και των οπαδών του, είχαν σκοπό να διασύρουν το όνομά μου. Αναρωτιέμαι, γιατί βιάστηκε να επιβεβαιώσει πως ό,τι έχω να πω αφορά μάγια; Επειδή θα ήταν δύσκολο να μιλήσουμε για εκβιασμό σε αυτό την υπόθεση; Δεν θα ήταν πιο εύκολο να πούμε ότι ο μεγάλος αδερφός είναι ζηλιάρης, κλέφτης, έτοιμος να κάνει τα πάντα για να σε απαξιώσει πριν μιλήσει; Όχι, δεν δεχόμαστε θεωρίες συνωμοσίας. Το κοινό ενοχλείται χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Αν ο μεγάλος αδερφός έχει την υποχρέωση να μιλήσει δημόσια επειδή ρισκάρει να χάσει τη ζωή ή την ελευθερία του, εξαιτίας του μικρού του αδερφού που τον θέλει είτε νεκρό, είτε στη φυλακή, ποιος είναι προδομένος;

Μήπως είναι λιγότερο σοβαρό επειδή είναι παγκόσμιος αστέρας κι εγώ ένας απλός άνθρωπος και όλοι όσοι είναι όπως εγώ πρέπει να δεχτούμε τον θάνατο ήσυχα, λόγω της λάμψης του αναίτιου θαύματος; Φυσικά, σε κάποιους θα αρέσει, αλλά όχι σε μένα. Να είσαι έτσι αν θες. Ακόμα και αν δεν το πιστεύεις, παλεύω για τη ζωή μου και την οικογένειά μου να ξεφύγω από την παγίδα του αδερφού. Ο κόσμος βγάζει συμπεράσματα από την εμφάνιση, νομίζοντας ότι όλα είναι όμορφα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει μια οικογένεια σε κίνδυνο. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας του αδερφού μου, ο οποίος εξαιτίας της δόξας και των χρημάτων έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας. Ο κόσμος λέει ότι πρέπει να έχεις το σπίτι σου σε τάξη, αλλά αν ο αδερφός σου δεν θέλει να μιλήσει και επιμένει να διαλύει την οικογένεια, τι επιλογή σου μένει;

Ως αποτέλεσμα, ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία είναι να αποκαλύψω τα ψέματά του. Για αυτό επιβεβαίωσα τα μάγια. Αυτό που έχεις σημασία δεν είναι αν δουλεύουν ή αν πιστεύετε σε αυτά. Σημασία έχει ότι τέτοιες πρακτικές έχουν στόχο να κάνουν κακό. Αναρωτιέμαι, ο Πολ δεν αρνήθηκε τη συναναστροφή με ανθρώπους που κάνουν μάγια; Τότε γιατί το αποκάλυψε στον ερευνητή; “Ο Πογκμπά παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι πλήρωσε μάγο για να τον προστατεύσει από τους τραυματισμούς”.

Το να προστατεύσεις τον εαυτό σου από τραυματισμούς προϋποθέτει να πληρώσεις εκατομμύρια ευρώ σε μάγους για χρόνια; Ειδικά αφού δεν λειτουργούν. Και οι ερευνητές και οι φορολογικές Αρχές μπορούν να το επιβεβαιώσουν εύκολα μέσω της κεντρικής τράπεζας του Λονδίνου. Επίσης, στην ανάγκη του να δυσφημίσει όλους όσους ήξερα τα μυστικά του, ο Πολ υποστήριξε ότι τα λεφτά που προσέφερε στους παιδικούς του φίλους προέκυψαν από εκβιασμό. Εύκολο να το λες στα μίντια, αλλά τι θα συμβεί αν τα χρήματα πιστοποιούνται από επίσημα έγγραφα και υπάρχουν αποδείξεις πως προέκυψαν από συμφωνία; Δεν είναι το ίδιο, έτσι; Σε κάθε περίπτωση, είμαι χαρούμενος που με υποστηρίζουν σε αυτή τη δοκιμασία και είμαι ευγνώμων στον μεγάλο μου αδερφό και όσους με πιστεύουν. Κλείνοντας, κάντε λίγο υπομονή, η αποκάλυψη των ψεμάτων και η δική μου εκδοχή των γεγονότων πλησιάζει».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A post shared by Mathias Pogba (@mathiaspogbaofficial)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ