Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γκάρεθ Μπέιλ και την εφημερίδα Marca.

UEFA Champions League 2021 22: Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει κατακτήσει τα πάντα με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ανάμεσα στους 14 τίτλους που έχει ο Ουαλός είναι 4 κούπες του Champions League. Παρ όλα αυτά φέτος έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα μείνει στην «Βασίλισσα» μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του ακόμα και αν δεν υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι.  Η ισπανική εφημερίδα Marca προέβη σε μια απίστευτη επίθεση στον 32χρονο επιθετικό. “Είναι παράσιτο από τη βροχερή Βρετανία το οποίο ρουφάει τα λεφτά της Ρεάλ”

“Το παράσιτο Μπέιλ προέρχεται από την κρύα και βροχερή Μεγάλη Βρετανία. Εγκαταστάθηκε στην Ισπανία και στην Ρεάλ έχοντας μασκαρευτεί, έδειξε πρώτα επιμέλεια και αγάπη για τον φιλοξενούμενο, αλλά στη συνέχεια η φύση του τον οδήγησε να ρουφήξει αίμα χωρίς να δώσει τίποτα σε αντάλλαγμα.

Ουσιαστικά, κάτι περισσότερο από αίμα, ρούφηξε και ρουφάει τα ευρώ του συλλόγου. Σε αντίθεση με άλλα του είδους του, όπως ο ψύλλος, η ψείρα ή ο κοριός, το παράσιτο Μπέιλ δεν προκαλεί φαγούρα ή ασθένειες στον ξενιστή του, αλλά μετά το πιπίλισμα, γελάει και τον κοροϊδεύει, δείχνοντας μια αστεία περιφρόνηση για αυτόν από τον οποίο ζει.

Γελάει, χειροκροτεί, πέφτει στο έδαφος, τραγουδά, σαν ένα είδος εξευτελιστικής τελετής, που ευτυχώς έχει ημερομηνία λήξης, όπως όλες οι συμφορές”, αναφέρει ο δημοσιογράφος στο “κατηγορώ” του κατά του Ουαλού, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ο Αντσελότι μετράει αντίστροφα μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε της σεζόν όπου λήγει το συμβόλαιό του για να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Σε έναν σύλλογο όπου “έφερε περισσότερα προβλήματα απ’ ότι χαρά”, γράφει η Marca.

«Δεν χρειάζεται να στείλω κάποιο μήνυμα. Είναι αηδιαστικό και πρέπει να ντρέπονται για τον εαυτό τους», απάντησε ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ