Πέρασε στην αντεπίθεση ο Πολ Πογκμπά

Ο Ματίας Πογκμπά εδώ και λίγες μέρες απασχολεί την κοινή γνώμη με τις…αποκαλύψεις σχετικά με τον αδερφό του, Πολ Πογκμπά.

Όπως τόνισε, έχει πολλά… ράμματα για την γούνα πολλών αστέρων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο μεγαλύτερος αδερφός του Πολ, δεσμεύεται να τους… δώσει όλους στεγνά μέσα από εκρηκτικές αποκαλύψεις.

Από τα… δόντια του Ματίας δεν θα γλιτώσει κανένας όπως υπόσχεται… Εμπαπέ, λοιποί παίκτες της Εθνικής Γαλλίας αλλά και σταρ της Γιουβέντους πρέπει να νιώθουν ανασφαλείς.

Πριν λίγες ώρες όμως ο ίδιος ο Πολ Πογκμπά, με αποκαλύψεις του, μέσω των εκπροσώπων του, πέρασε στην αντεπίθεση και ξεσκέπασε ένα …κύκλωμα, όπως όλα δείχνουν, εναντίον του.

Μια φοβερή ιστορία με τον Πολ Πογκμπά να δικάζει τόσο τον αδερφό του, όσο και παιδικούς του γνωστούς με την κατηγορία του εκβιασμού.

Συγκεκριμένα, ο χαφ της Γιουβέντους έσπευσε στις γαλλικές Αρχές και έδωσε κατάθεση πως μια συμμορία, στην οποία είναι αρχηγός και ο αδερφός του Ματίας, τον απείλησε για να μην διαρεύσουν ψευδείς πληροφορίες, με στόχο να τους δώσει το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τον 29χρονο παίκτη, αυτή δεν ήταν η πρώτη απόπειρα εκβιασμού. Πιο παλιά, στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, φίλοι από το παρελθόν τον κατηγόρησαν πως δεν τους βοηθάει τώρα που έγινε διάσημος, ενώ τον απείλησαν με όπλο.

Στην υπόθεση φαίνεται να είναι μπλεγμένος έμμεσα και ο Κιλιάν Εμπαμπέ καθώς οι συγκεκριμένοι απείλησαν τον Γάλλο χαφ με τον ίδιο τρόπο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ