Η Λέτσε έκανε την ανατροπή απέναντι στη Λάτσιο.

Από το Ούντινε και την «Dacia Arena» κλήθηκε να περάσει η Γιουβέντους, αντιμετωπίζοντας την Ουντινέζε, στην πρεμιέρα της στη φετινή Serie A.

Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφθασαν με άνεση στην επικράτηση, με 3-0, «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Φεντερίκο Κιέζα άνοιξε το σκορ στο 2’, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 20’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αντριέν Ραμπιό στο 45’+3’, αφού στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και δεν σημειώθηκε άλλο γκολ.

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Πέρεζ, Μπιγιόλ, Καμπαζέλε, Εμποσελέ (57′ Φερέιρα), Θαράγκα (46′ Σάμαρτζιτς), Γουάλας, Λόβριτς, Καμαρά (46′ Ζεμούρα), Τοβέν (66′ Σαξές), Μπέτο (75′ Λούκα).

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Αλεξ Σάντρο, Γουεά (46′ ΜακΚένι), Μιρέτι (46′ Φατζόλι), Λοκατέλι, Ραμπιό, Καμπιάζο (70′ Ιλινγκ-Τζούνιορ), Κιέζα (77′ Μίλικ), Βλάχοβιτς (85′ Γιλντίζ).




Στο «Via Del Mare» τέθηκαν αντιμέτωπες η Λέτσε και η Λάτσιο, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε στο 26’.

Ο Πόντους Άλμκβιστ στο 85’ και ο Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο στο 87’ υπέγραψαν την ανατροπή για το συγκρότημα του Ρομπέρτο Ντι Αβέρσα.

Λέτσε: Φαλκόνε, Τζέντρι (65′ Μπλιν), Πόνγκρατσιτς, Μπασκιρότο, Ντόργκου (65′ Γκάλο), Ραφία (65′ Κάμπα), Ραμαντανί, Γκονζάλες (83′ Μπουρνέτ), Αλμκβιστ, Μπαντά (77′ Ντι Φραντσέσκο), Στρεφέτσα.

Λάτσιο: Πρόβεντελ, Λάτσαρι (72′ Πελεγκρίνι), Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Κατάλντι (89′ Καστεγιάνος), Καμάντα (55′ Βεσίνο), Λουίς Αλμπέρτο, Φελίπε Αντερσον (55′ Ισακσεν), Τζακάνι (72′ Πέδρο), Ιμόμπιλε.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ