Μπορεί οι οπαδοί της Λάτσιο να χαμογελούν για την πρόσφατη νίκη της ομάδας τους στο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει και με τις τιμές των εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, τα ΑΜΕΑ πρέπει να… πληρώνουν 20 ευρώ για να μπουν στο Ολίμπικο. Και άλλα τόσα, άλλα 20 ευρώ δηλαδή, πρέπει να […]

Μπορεί οι οπαδοί της Λάτσιο να χαμογελούν για την πρόσφατη νίκη της ομάδας τους στο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει και με τις τιμές των εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, τα ΑΜΕΑ πρέπει να… πληρώνουν 20 ευρώ για να μπουν στο Ολίμπικο.

Και άλλα τόσα, άλλα 20 ευρώ δηλαδή, πρέπει να πληρώνουν οι συνοδοί τους. Μια απόφαση που δεν αρέσει καθόλου στους ultras της Λάτσιο, όπως έδειξαν με τη σχετική ανακοίνωση.

«Ντροπή!!! 20 ευρώ. Αυτή είναι η τιμή του εισιτηρίου που τα άτομα με ειδικές ανάγκες και οι συνοδοί τους πρέπει να πληρώσουν για να δουν τη Λάτσιο στο Ολίμπικο. Μια ανήκουστη ντροπή.

Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η διοίκησή μας μπορεί να προκαλέσει τέτοιο χάος. Θα παλέψουμε μέχρι οι παράγοντες να επέμβουν άμεσα και να διορθώσουν το λάθος τους. Σε όλα τα γήπεδα στην Ιταλία και στην Ευρώπη οι άνθρωποι σε καροτσάκι δεν πληρώνουν εισιτήριο. Στο Ολίμπικο ναι. Αρκετά!!», αναφέρεται σε αυτή.

Από εδώ και πέρα, αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης. Το αν, δηλαδή, θα αποσύρει τη συγκεκριμένη απόφαση ή αν θα επιμείνει σε αυτή.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ