Τι δήλωσε ο παλαίμαχος επιθετικός για την επιστροφή του στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους βρέθηκε μεσούσης της περιόδου χωρίς διοίκηση, με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να βρίσκεται στη… γωνία και να περιμένει.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο των «μπιανκονέρι» παραιτήθηκε, ελέω της εισαγγελικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη αναφορικά με τους ισολογισμούς.

Όποια κι αν είναι η προσωρινή διοίκηση, που θα οριστεί, το καλοκαίρι αναμένεται να έχουμε εξελίξεις, με πρόσωπα που θα εισέλθουν στο Δ.Σ. και θα πάρουν μόνιμη θέση.

Ανάμεσα σε αυτά δεν αποκλείεται να είναι και ο παλαίμαχος επιθετικός, ο οποίος φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα από το 1993 έως το 2012.

Ο Ιταλός, μάλιστα, πήρε και θέση για το ζήτημα, δηλώνοντας στο ESPN: «Δεν ξέρω το πλάνο, δεν έχω μιλήσει με κάποιον, αλλά ξέρω τον σύλλογο. Επίσης, έχω και σπίτι στο Τορίνο…

Δεν ξέρω με λεπτομέρειες το θέμα που έχει προκύψει, ξέρω μόνο ότι δεν αφορά στην ομάδα, αλλά σε φυσικά πρόσωπα, τον πρόεδρο και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Θα δούμε τι θα γίνει. Η Γιουβέντους ξέρει πώς να αντιδράσει στις δυσκολίες, το έδειξε και με εννέα συνεχόμενα πρωταθλήματα μετά το Calciopoli.

Οποιαδήποτε είδηση διαβάζω ή ακούω για τη Γιουβέντους μου προκαλεί συναισθήματα. Είναι λογικό, είκοσι χρόνια ήταν αυτά… Θα δούμε, είμαι stand by».

Παίκτες όπως ο Τζανλουίτζι Μπουφόν και ο Τζόρτζιο Κιελίνι επίσης εμφανίζονται ως υποψήφια για να εισέλθουν στη νέα διοίκηση.

O Νταβίντ Τρεζεγκέ, από την πλευρά του, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει με όποιον, εφόσον του ζητηθεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ