Το αυστριακό ποδόσφαιρο συνεχίζει να γεννά ταλέντα και ευκαιρίες που οδηγούν στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο. Μετά τον Χάαλαντ, αποκάλυψη αποτελεί και ένας πρώην νεαρός της Στούρμ Γκρατς!

Το αυστριακό ποδόσφαιρο συνεχίζει να γεννά ταλέντα και ευκαιρίες που οδηγούν στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο. Μετά τον Χάαλαντ, αποκάλυψη αποτελεί και ένας πρώην νεαρός της Στούρμ Γκρατς!

Η φήμη ενός πρωταθλήματος μεγαλώνει μέσα από τέτοια παραδείγματα. Στην Αυστρία έχουν την ιδιότητα να εντοπίζουν νωρίτερα από όλους ελπιδοφόρα ταλέντα και πολύ γρήγορα να γεμίζουν τα ταμεία τους από τις πωλήσεις!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι το πιο τρανό παράδειγμα! Η εξέλιξή του ήταν ραγδαία, το ταλέντο του ξεχώριζε στο επίπεδο του αυστριακού ποδοσφαίρου και με βιτρίνα το Champions League, άνοιξε γρήγορα τα φτερά του!

Ενδιάμεσος σταθμός πριν βρεθεί σε ομάδα ελίτ ήταν η Ντόρτμουντ στην οποία πρόλαβε να συνεισφέρει αρκετά.

Το ίδιο δρομολόγιο φαίνεται πως ακολουθεί και ένα άλλο μεγάλο ταλέντο που ξεκίνησε στην Αυστρία! Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό της Αταλάντα, Ράσμους Χέιλουντ που δημιουργεί από τις πρώτες του στιγμές στην Serie A μεγάλες προσδοκίες στην Ευρώπη!

Ο Χέιλουντ είναι Δανός και ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα 17 του στην Κοπεγχάγη. Το ταλέντο του ανακάλυψε γρήγορα η Στουρμ Γκρατς, τον οποίο απέκτησε στις αρχές του 2022.

Μόλις σε έξι μήνες παρουσίας στην Αυστρία τράβηξε τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης με τα 9 γκολ που πέτυχε σε 18 αναμετρήσεις.

Η Αταλάντα έσπευσε πρώτη να τον αποκτήσει έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ! Ποσό που μπορεί να κερδίσει τριπλά σε λίγα χρόνια. Οι Ιταλοί φαίνεται πως ζήλεψαν από την Premier League και βάπτισαν ήδη τον Χέιλουντ, τον “δικό” τους Χάαλαντ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αταλάντα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ