Η Ιταλία μπορεί να του δώσει μια ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Η σταχτοπούτα της Serie A Μοντζα θέλει να του δώσει την ευκαιρία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μάουρο Ικάρντι έχει σταματήσει να ακούγεται για το ποδόσφαιρο που παίζει (δεν παίζει πλέον αρκετά στην Παρί και έχει πάρει μήνυμα να βρει ομάδα). Δυστυχώς περισσότερο ακούγεται λόγο των καμωμάτων της συζύγου του Γουάντα Νάρα αλλά και μάνατζερ του.

Το θέμα που περνάει στον κόσμο είναι αν χωρίζει ή δεν χωρίζει και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Γουάντα. Από μπαλίτσα ο Ικάρντι τίποτα.

Η Ιταλία μπορεί να του δώσει μια ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Η σταχτοπούτα της Serie A Μοντζα θέλει να του δώσει την ευκαιρία.

Αποτελεί από τους πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες, αλλά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει έρθει στη Μόντσα για να  χτίσει ένα δυνατό ρόστερ ώστε η ιταλική ομάδα να είναι στην ελίτ την νέα χρονιά.

Η πρώτη δυνατή μεταγραφή που σχεδιάζει να κάνει είναι ο Μάουρο Ικάρντι. Ο 29χρονος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να δεχθεί να αγωνιστεί στη Μόντσα. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Αντρέα Γκαλιάνι, ήρθαν σε επαφή με την σύζυγο και ατζέντη του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα. Αν πει το ναι η Γουάντα, τελειώσε το θέμα….

Ο Ικάρντι αγωνίζεται από το 2019 στην Παρί, πρώτα ως δανεικός και το 2020 με μεταγραφή με 50 εκατομμύρια ευρώ από την Ίντερ. Σε αυτή την περίοδο πέτυχε 38 τέρματα και μοίρασε 10 ασίστ σε 92 αγώνες. Επιπλέον, κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Γαλλίας, το 2020 και το 2022.

Λέγεται ότι και η Σαμπντόρια έχει μπει στο κόλπο αλλά αν θέλει ο Σίλβιο και η Γουάντα ποιος θα ρωτήσει τον Ικάρντι;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ