Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς και το ταλέντο του έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως η Γιουβέντους είναι εκείνη που τα δίνει όλα για το Σέρβο. Πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα ανέφεραν πως η “Μεγάλη Κυρία” δίνει στη Φιορεντίνα 35 εκατομμύρια ευρώ συν τον Κουλουσέφσκι για […]

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς και το ταλέντο του έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως η Γιουβέντους είναι εκείνη που τα δίνει όλα για το Σέρβο.

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα ανέφεραν πως η “Μεγάλη Κυρία” δίνει στη Φιορεντίνα 35 εκατομμύρια ευρώ συν τον Κουλουσέφσκι για να τον κάνει δικό της. Όμως, οι “βιόλα” τόνισαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο Βλάχοβιτς είπε ξανά το “Ναι” για τη μετακόμισή του στο Τορίνο. Οι Μπιανκονέρι προσφέρουν συμβόλαιο 7 εκατομμυρίων στον Βλάχοβιτς. Έτσι, 8πλασιάζουν τις ετήσιες απολαβές του σε σχέση με τον μισθό του στην Φιορεντίνα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αμείβεται με 800.000 ευρώ το χρόνο.

Όμως οι “Βιόλα” είναι πολύ δύσκολο να τον παραχωρήσουν διότι θα πρέπει να πορευθούμ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος χωρίς τον ηγέτη τους. Βέβαια, από την άλλη η πρόταση αυτή τους συμφέρει απίστευτα οικονομικά.

 Ο 21χρονος Σέρβος έχει συμβόλαιο ως το 2023 και έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα το ανανεώσει. Η τελευταία ευκαιρία, επομένως, των Τοσκανών να πάρουν τα λεφτά που θέλουν (70 εκατ. ευρώ), είναι τώρα. Μέσα στο μήνα Ιανουάριο, μένουν 8 μέρες μόνο για να φανεί αν ο δεινός επιθετικός θα γίνει κάτοικος Τορίνου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ